• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa δεν πάει Μαλαισία
Ο Marquez θα οδηγήσει την RC213V
Νέα 17/11/2012 - 18:27

O Marc Marquez θα έχει τρεις ακόμη μέρες ιδιωτικών τεστ στην Sepang, από τις 24-26 Νοεμβρίου, ενώ κρίθηκε ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του Dani Pedrosa σε αυτές τις δοκιμές! Ο Pedrosa την Τετάρτη στην Valencia έκανε 30 γύρους, τους περισσότερους με τη νέα μοτοσυκλέτα του 2013 και τα δεδομένα που έδωσε στους μηχανικούς της Honda θεωρήθηκαν αρκετά, ώστε να έχουν δουλειά τους δύο επόμενους μήνες, μέχρι το πρώτο επίσημο τεστ του 2013 και να ετοιμάσουν τη νέα RC213V. 

Ωστόσο ο Marquez δεν θα είναι μόνος του στην Sepang σε λίγες μέρες, αφού ο Alvaro Bautista και μάλλον και ο Stefan Bradl είναι καλεσμένοι του HRC, ώστε να δοκιμάσουν και αυτοί τηνέα μοτοσυκλέτα. Μάλιστα όπως έχουμε γράψει πριν λίγες μέρες ο Γερμανός οδηγός – για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και η Ducati – θα έχει εργοστασιακή υποστήριξη, παρά το ότι βρίσκεται στην δορυφορική ομάδα του Lucio Cecchinello.

Από την πλευρά του ο Pedrosa θα ξεκουραστεί, μετά την καλύτερή του χρονιά στο MotoGP και θα ετοιμαστεί με ειδική προπόνηση και ποδήλατο για τις 5-7 Φεβρουαρίου, όταν όλοι και πάλι θα βρεθούν στην Sepang για να δούμε το τι έκαναν οι μηχανικοί το χειμώνα στα γραφεία τους, αλλά και τις ιδιωτικές δοκιμές με τους δοκιμαστές των ομάδων.

 

MotoGP 2013: Πρόγραμμα επίσημων Δοκιμών

5-6-7 Φεβρουαρίου Sepang

26-27-28 Φεβρουαρίου Sepang

15-16-17 Μαρτίου Jerez

 

Επόμενο άρθρο »

H MV AGUSTA RIVALE 800, η πιο όμορφη

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: O Sykes πύραυλος στην Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα