• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: “Αν κερδίσω θα είναι η τελευταία μου χρονιά”
Θέλει το 10ο το 2013, για να φύγει νικητής
Νέα 17/11/2012 - 15:54

Ο Valentino Rossi, λόγω συμβολαίου δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς, όσον αφορά την Yamaha M1, όμως από αυτά που είπε πρόσφατα στην Ιταλική τηλεόραση, μπορεί να καταλάβει κανείς ότι η σιγουριά ξαναγύρισε στον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. 

 

Η δήλωσή του είναι λίγο μυστήρια:

“Δεν ξέρω αν το 2013 θα είναι η τελευταία μου χρονιά στο MotoGP, αλλά ελπίζω να είναι, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι η χρονιά πήγε πολύ καλά! Αλλά δεν θέλω ποτέ να τα παρατήσω. Θα ήθελα να είμαι οδηγός αγώνων όσο μπορώ είτε σε μοτοσυκλέτες, είτε σε αυτοκίνητα. Μου αρέσει αυτή η ζωή και η αδρεναλίνη που σου δίνει”.

 

Προφανώς ο Rossi θα ήθελε να φύγει νικητής από το MotoGP και το 10ο Πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά είναι ακριβώς αυτό που θέλει. Για να έχει όμως την εμπιστοσύνη στον εαυτό του ότι μπορεί να το κάνει, φαίνετ;ι ότι έστω η πρώτη μικρή γεύση που πήρε από την Μ1, είναι πολύ θετική.

Επίσης είναι σαφές ότι δεν θα σταματήσει τελείως από τους αγώνες για να πάει για ψάρεμα, αλλά θα συνεχίσει είτε στα SBK – όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν – είτε στο WRC.

Ο Valentino συμπλήρωσε στις δηλώσεις του:

“Οι πιο αισιόδοξες προσδοκίες μου είναι να κερδίσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ οι πιο απαισιόδοξες θα με έχουν να τερματίζω πίσω από τον Lorenzo σε κάθε έναν από τους αγώνες”.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: O Sykes πύραυλος στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: τα κορίτσια της Έκθεσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα