• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Σίγουρος για το μέλλον…
Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα του αναβάτη της Tech 3
Νέα 15/11/2012 - 16:02

Μετά το ντεμπούτο του στη δορυφορική Yamaha της Tech 3, ο Bradley Smith είναι αισιόδοξος για το μέλλον του. Ο Βρετανός είχε την ευκαιρία να οδηγήσει τη νέα του μοτοσυκλέτα – τόσο στο βρεγμένο όσο και στο στεγνό – και να ολοκληρώσει 43 γύρους, με καλύτερο χρόνο στο 1.34.538, καταλαμβάνοντας την 11η θέση, με διαφορά πάνω από 2 δευτερόλεπτα από την κορυφή.

 

Ο μικρός ήταν ενθουσιασμένος με την πρώτη του εμπειρία! «Ήταν μια φανταστική στιγμή στην καριέρα μου που επιτέλους κατάφερα να οδηγήσω την YamahaTech 3 YZR-M1. Έτσι αποζημιώθηκα για την απογοήτευση της πρώτης ημέρας που δεν κατάφερα να βγω εξαιτίας του καιρού… η εμπειρία αυτή ήταν εξαιρετική και με βοήθησε να χτίσω αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια!», σχολίασε ο Smith

 

«Προφανώς και η μοτοσυκλέτα είναι τελείως διαφορετική απ’ ότι είχα συνηθίσει, αλλά είναι ένα απίστευτο σύνολο! Η δύναμη είναι απίστευτη και στο στεγνό, όταν βγήκα στην ευθεία είχα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου! Το επίπεδο της τεχνολογίας είναι εξίσου εντυπωσιακό, αλλά κατάφερα να ρίχνω το χρόνο μου με κάθε έξοδο και φεύγω ικανοποιημένος και με αυτοπεποίθηση για το μέλλον! Ο Cal με ακολούθησε σε μερικούς γύρους και μου έδωσε μερικές συμβουλές και πραγματικά το εκτιμώ αυτό. Ο Cal είχε μια φανταστική χρονιά και ξέρω ότι μπορώ να πάρω πολλά από αυτόν. Τώρα έχουμε το διάλειμμα αλλά ξέρω ότι έχω πολύ δουλειά μπροστά μου και χαίρομαι που έχουμε ακόμα αρκετά τεστ!»

 

Η απόδοση του νεαρού αναβάτη δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Poncharal, με το αφεντικό της Tech 3 να έχει μόνο καλά λόγια για τον οδηγό του! «… έκανε μερικούς γύρους στο βρεγμένο και αυτό θα του τόνωσε την εμπιστοσύνη, διότι έχει τόσα να μάθει για τα ελαστικά, τη δύναμη και τα ηλεκτρονικά. Δεν θα ήταν εύκολο το ντεμπούτο του σε μια βρεγμένη πίστα, αλλά έδειξε αμέσως άνετος πάνω στη μοτοσυκλέτα!», σχολίασε ο Poncharal «Είμαι ικανοποιημένος που είχε λίγο χρόνο με τα σλικ ελαστικά και τα φρένα από carbon, έτσι θα ξέρει τι να περιμένει όταν συνεχίσουμε τις δοκιμές στη Sepang τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση, αλλά το ξεκίνημα που έκανε ήταν πολύ ελπιδοφόρο…»

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati 1199 Panigale: Bike of the Year 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Εξοικειώνεται με την Ducati o Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα