• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξοικειώνεται με την Ducati o Dovi
Ανυπομονεί για το επόμενο τεστ ο Hayden!
Νέα 15/11/2012 - 15:37

O Andrea Dovizioso υπογράμμισε την ικανοποίησή του, μετά το διήμερο τεστ στην πίστα της Βαλένθια, όπου και κατάφερε να κάνει αρκετούς γύρους στο στεγνό με τη νέα του μοτοσυκλέτα. Ο Ιταλός, που αντικατέστησε τον Rossi στην Ducati, συμπλήρωσε 72 γύρους, τόσο στο βρεγμένο όσο και στο στεγνό, με καλύτερο χρόνο στο 1.33.238, λίγο κάτω από το δευτερόλεπτο σε σχέση με τον πρώτο, Pedrosa.

 

Ο Dovi ήταν ευχαριστημένος με το βασικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας και ανυπομονεί να δοκιμάσει ακόμα περισσότερο, στο επερχόμενο τεστ της Jerez. «Είχαμε μόλις μιάμιση ώρα, με μερικά σημεία να είναι ακόμα βρεγμένα, έτσι οι πρώτες μου εντυπώσεις στο στεγνό δεν ήταν οι ιδανικές. Η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη για πολλές δοκιμές, έτσι δεν ήμασταν σε θέση να στήσουμε κατάλληλα τη μοτοσυκλέτα»

 

«Ωστόσο οι χρόνοι μας ήταν καλοί και το ίδιο και η αίσθησή μας. Βέβαια πάντα η αλλαγή μοτοσυκλέτας είναι μεγάλη υπόθεση και χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Κι όταν πήγα από τη Honda στη Yamaha ήταν ένα μικρό σοκ! Ελπίζω να έχουμε καλό καιρό για το τεστ στη Jerez…»

 

Ο νέος του ομόσταυλος, Nicky Hayden, συνέχισε να δουλεύει πάνω στο νέο πλαίσιο και με χρόνο στο 1.32.956 κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση! «Όλα έδειχναν ότι ίσως να μην καταφέρναμε να βγούμε έξω, έτσι είμαι χαρούμενος που τελικά μπορέσαμε. Γι’ αυτό δεν πρέπει να τα παρατάς και να γυρίζεις πίσω νωρίς! Δεν κερδίσαμε και κάτι το τρομερό, όμως μπόρεσα να δοκιμάσω κάποια πράγματα κι ο χρόνος μας δεν πήγε χαμένος», σχολίασε ο Nicky

 

«Θεωρώ ότι το νέο πλαίσιο μας βελτίωσε στις στροφές, ενώ παράλληλα δοκίμασα και κάτι νέο με τα ηλεκτρονικά, σε συνδυασμό με διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση που είχα δοκιμάσει και νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Η πίστα δεν ήταν τόσο άσχημη, με εξαίρεση μερικά βρεγμένα σημεία. Τέλος πάντων, είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα αλλά ανυπομονούμε για το επόμενο τεστ!»

 

Επόμενο άρθρο »

Smith: Σίγουρος για το μέλλον…

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: 3ος ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα