• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στόχος η 5η θέση για Bautista
Θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε
Νέα 07/11/2012 - 15:23

Ο αναβάτης του Fausto Gresini, Alvaro Bautista, πηγαίνει στον τελευταίο αγώνας της χρονιάς, θέλοντας να εξασφαλίσει την 5η θέση στον πίνακα της βαθμολογίας, μετά από μια πολύ καλή χρονιά για τον Ισπανό, πάνω στην Honda RC213V. O Bautista επιβεβαίωσε την δυναμική του, ειδικά στο δεύτερο κομμάτι του Πρωταθλήματος και θα ήθελε όσο τίποτα να μπορέσει να σφραγίσει αυτή του την απόδοση, με μια καλή παρουσία και στην Βαλένθια.

 

«Η Βαλένθια είναι πάντα ένας σημαντικός αγώνας, διότι είναι ο τελευταίος της χρονιάς και γίνετε στην πατρίδα μου!», τόνισε ο άσος του Gresini «Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα και θα δουλέψουμε σκληρά από την Παρασκευή για να διορθώσουμε τα προβλήματα που εντοπίσαμε σε άλλες πίστες. Ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στην μοτοσυκλέτα, να το διασκεδάσω και να εκμεταλλευτώ στο έπακρο την υποστήριξη από τους φιλάθλους»

 

«Η Βαλένθια είναι μια τεχνική και αργή πίστα, στην οποία δεν έχεις χρόνο να χαλαρώσεις με την μοτοσυκλέτα να γέρνει και να αλλάζει κατεύθυνση συνεχώς! Η άσφαλτος είναι καινούργια φέτος, έτσι πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα είναι η πρόσφυση, με τα δεδομένα από πέρυσι να μην ανταποκρίνονται στην νέα πραγματικότητα. Έχω ανέβει στο βάθρο στην συγκεκριμένη πίστα, αλλά σίγουρα δεν είναι από τις αγαπημένες μου…»

 

Επόμενο άρθρο »

Αυλαία για Biaggi!

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Κλείνει εργοστάσιο στην Ισπανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα