• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aoyama και Avintia μαζί το 2013
Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταξύ τους συμφωνία
Νέα 06/11/2012 - 14:07

Η Avintia Blusens επιβεβαίωσε ότι ο Hiroshi Aoyama όχι μόνο θα αντικαταστήσει τον τραυματία Hernandez, αυτό το Σ/Κ στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, αλλά και ότι θα έχει τον Ιάπωνα στις τάξεις της και την επόμενη χρονιά στο MotoGP.

 

Θυμίζουμε ότι ο Aoyama, μετά την κατάκτηση του Τίτλου το 2009 στα 250cc, ανέβηκε στο MotoGP με την Interwetten Honda. To ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, εξαιτίας τραυματισμού του, και την επόμενη χρονιά (2011) πήγε στην ομάδα του Gresini, με καλύτερη θέση μια 4η στην βρεγμένη πίστα της Jerez. Η συνέχεια γνωστή, με τον Ιάπωνα αναβάτη να κάνει μια αποτυχημένη παρουσία στα SBK, εκεί όπου τερμάτισε 18ος στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω την Avintia Blusens, διότι μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στο MotoGP, στο Πρωτάθλημα όπου έχω πετύχει τα καλύτερά μου αποτελέσματα ως οδηγός!», σχολίασε ο Aoyama. «Η Avintia έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να εξελίξει μια νέα μοτοσυκλέτα και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Εύχομαι να τους βοηθήσω στην εξέλιξη και ελπίζω να πετύχουμε πολλά μαζί!»

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην δράση σε αυτήν την κατηγορία, έχοντας την ευκαιρία να οδηγήσω την CRT μοτοσυκλέτα τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Honda SBK που δέχτηκε να έρθω στην Βαλένθια, αν και έχω συμβόλαιο μαζί τους μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό την επόμενη χρονιά, διότι τα περασμένα χρόνια δεν ήταν πολύ καλά για μένα και ανυπομονώ να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες!»

 

Η καλύτερη θέση που έχει η Avintia φέτος, είναι μια ένατη του Hernandez στην Ινδιανάπολη.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Μοναδικός αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ντεμπούτο με BMW για Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα