• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Άφθονες μάχες στην Βαλένθια!
Συναρπαστικός αναμένεται ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς!
Νέα 06/11/2012 - 11:20

Ο Marquez μπορεί να έχει εξασφαλίσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, λίγο πριν ανέβει σε μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα MotoGP, ωστόσο η μάχη του με τον Espargaro – για μια ακόμη φορά – αναμένεται να ενθουσιάσει τους θεατές του τελευταίου αγώνα της χρονιάς! Παράλληλα όμως έχουμε μπροστά μας ακόμα μια μάχη που υπόσχεται πλούσιο θέαμα! Ο Iannone έχει πλέον 11 βαθμούς διαφορά από τον Luthi, με τον Ιταλό να κρατά την 3η θέση στα χέρια του και μπορεί ένα τέτοιο προβάδισμα να είναι αρκετά δύσκολο να καλυφθεί σε έναν αγώνα, αλλά είναι ακριβώς αυτή η απρόβλεπτη φύση της μεσαίας κατηγορίας, που μας αφήνει ελπίδες για κάτι θεματικό στην πίστα της Ισπανίας!

 

Είναι δεδομένο άλλωστε ότι ο Iannone δεν διανύει την καλύτερη φόρμα του αυτήν την περίοδο, ενώ ο Luthi θα τα δώσει όλα για να πλασαριστεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τους δυο τους να έχουν ένα άσχημο Σ/Κ στο Phillip Island, όταν ο πρώτος εγκατέλειψε με πρόβλημα στον κινητήρα, ενώ ο δεύτερος έπεσε εξαιτίας προβλημάτων με το πίσω ελαστικό του. Ο Redding έχει μια αμυδρή ελπίδα για την 4η θέση, έχοντας εξασφαλίσει την 5η, με τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Kallio – που είναι και ομόσταυλός του – να είναι αρκετά πιο πίσω. Ο τελευταίος θα ψάξει να βρει τρόπο να ξεπεράσει την πίεση από τους Smith και Rabat

 

Την προσοχή μας αξίζει και ο Rookie της χρονιάς, Johann Zarco, ο οποίος κέρδισε την διάκριση αυτή στην Αυστραλία, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρεθεί στο βάθρο και αυτό θα έχει στην άκρη του μυαλού του, στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν. Να θυμίσουμε τέλος, ότι ο West δεν θα πάρει θέση στην γραμμή εκκίνησης – πιάστηκε να κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας – και θα αντικατασταθεί από τον Ινδονήσιο Topan Sucipto. Έκτακτη συμμετοχή θα κάνει ο Dani Rivas με την TSR Galicia School.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Ντεμπούτο με BMW για Davies

« Προηγούμενο άρθρο

Nakasuga: Μεγάλη τιμή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα