• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Νέα ομάδα Alstare Ducati;
Με δίδυμο τους Checa-Guintoli!
Νέα 31/10/2012 - 17:07

Όπως έγινε γνωστό, η Ducati βρίσκεται σε συνομιλίες με την βέλγικη Alstare, με την προοπτική να δώσουν το παρόν στο επόμενο Πρωτάθλημα του 2013 μαζί. Θυμίζουμε ότι αυτήν την εβδομάδα η ιταλική εταιρεία επιβεβαίωσε το διαζύγιό της με την Althea Racing και τώρα το ενδεχόμενο να συμπράξει με την Alstare του χρόνου (με την εν λόγω ομάδα να ήταν στα SBK – με Suzuki – μέχρι το τέλος του 2011) να είναι ένα απτό σενάριο.

 

Ο υπεύθυνος της Alstare, Francis Batta, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με την Ducati Corse. Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Carlos Checa, θα είναι και του χρόνου με Ducati ενώ όλα δείχνουν ότι θα έρθει δίπλα του ο Guintoli, αν και τα οικονομικά θα είναι αυτά που θα καθορίσουν την μετακίνηση του Γάλλου ή όχι στην υπό ίδρυση ομάδα. Ο Batta, δήλωσε σχετικά: «Υπάρχουν πολλά για να συζητήσουμε, αλλά ελπίζω να έρθουμε σε συμφωνία. Ανυπομονώ να επιστρέψω στα Superbikes και πάνω απ’ όλα με Ducati!»

 

«Ο Sylvain είναι πολύ γρήγορος και έχει αποδείξει την αξία του σε Ducati και θα ταιριάξει απόλυτα με τον Checa… αλλά πρώτα πρέπει να βρούμε το απαραίτητο budget για να τους έχουμε και τους δυο!» Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Batta και στην Ducati αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Πέμπτη.

 

Επόμενο άρθρο »

Ποινή ενός μήνα στον West!

« Προηγούμενο άρθρο

Triumph Pierrakos: Γιορτή για τον Τίτλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα