• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Χαρίσαμε θέαμα!
Είμαι σίγουρος ότι οι θεατές το εκτίμησαν!
Νέα 29/10/2012 - 12:03

Ο Andrea Dovizioso κατάφερε να επικρατήσει στην μάχη του με τους Bradl και Bautista, κάνοντας μια διπλή προσπέραση στον τελευταίο γύρο για να εξασφαλίσει την τέταρτη θέση στο GP της Αυστραλίας. Ο αναβάτης της Tech 3 ήταν έκτος, με έναν γύρο να απομένει, αλλά κράτησε το καλύτερο για το τέλος και με την εμπειρία του κατάφερε να περάσει τόσο τον νεαρό Γερμανό, όσο και τον αναβάτη του Gresini για να ολοκληρώσει 4ος.

 

«Ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, διότι δεν είχα τον ρυθμό του Crutchlow», σχολίασε ο Ιταλός «Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω ήταν να μπω μπροστά του από την αρχή ή να τον πιέσω, αλλά δεν ήταν εφικτό. Οδηγούσε εξαιρετικά κι έτσι αποφάσισα να μην πάρω περαιτέρω ρίσκα. Η μάχη μου με τους Bradl και Bautista ήταν ωραία και το διασκέδασα. Είμαι σίγουρος ότι και οι θεατές το εκτίμησαν, διότι πιέζαμε και αλλάζαμε θέσεις σε όλο τον αγώνα!»

 

Ο Ιταλός της δορυφορικής Yamaha παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με την δουλειά που έγινε στην Αυστραλία, ενώ το κίνητρό του για να ξαναβρεθεί στο βάθρο είναι μεγάλο… «Είμαι ικανοποιημένος που τερμάτισα μπροστά από το γκρουπ αυτό, με την μάχη να είναι δυνατή μέχρι την καρώ σημαία. Ο επόμενος αγώνας στην Βαλένθια είναι ο τελευταίος μου με την Tech 3, έτσι έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι αποφασισμένος να πάρω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για να τελειώσω με θετικό τρόπο την επιτυχημένη μας συνεργασία»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Stoner ο πιο ταλαντούχος οδηγός

« Προηγούμενο άρθρο

Χώρισαν Althea Racing και Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα