• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήρεμος ο Crutchlow
Κατέκτησε το δεύτερό του βάθρο φέτος
Νέα 28/10/2012 - 16:12

Ένα δώρο για τα αυριανά του γενέθλια – γίνετε 27 χρονών την Δευτέρα – έκανε στον εαυτό του ο Cal Crutchlow, με τον Βρετανό αναβάτη της δορυφορικής Yamaha να καταφέρνει να ανεβαίνει στην 3η θέση του βάθρου, σήμερα στο Phillip Island. Αυτό το αποτέλεσμα θα αποζημίωσε σίγουρα τον Crutchlow, για το χαμένο βάθρο στο Motegi όταν και έμεινε από βενζίνη η μοτοσυκλέτα του.

 

Ο Βρετανός κατάφερε να πάρει διαφορά ενός δευτερολέπτου από τους διώκτες του, και παρά το ότι αγωνιζόταν με παρενέργειες από την βρογχίτιδα, στα μισά περίπου του αγώνα είχε δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας στα 3.5 δευτερόλεπτα, έχοντας ξεκάθαρα στα χέρια του την 3η θέση και το βάθρο. Ο Cal, ο οποίος για πρώτη φορά ανέβηκε στο βάθρο στην Τσεχία, πανηγύρισε το δεύτερο φετινό του στην Αυστραλία.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα διότι είναι εξαιρετικό να τελειώνεις έτσι, τους τρεις συνεχόμενους αγώνες της σεζόν», υπογράμμισε «Μετά την απογοήτευσή μου που μείναμε από βενζίνη στο Motegi και μετά την πτώση μου στην Μαλαισία, ήθελα στ’ αλήθεια ένα καλό αποτέλεσμα εδώ και αυτό είναι που καταφέραμε!  Η επιστροφή μου στο βάθρο είναι ένα φανταστικό επίτευγμα, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πόσο άρρωστος ένιωθα με την βρογχίτιδα και τον πυρετό… οπωσδήποτε μας άξιζε! Οι μηχανικοί μου, μου έδωσαν μια φανταστική μοτοσυκλέτα – όλο το Σ/Κ – και ήμουν σίγουρος και ήρεμος όταν ήμουν μπροστά από τους Andrea, Bautista και Bradl».

 

«Ήξερα ότι μπορούσα να πάω πιο γρήγορα και να χτίσω διαφορά και μόλις πήρα ικανό προβάδισμα, έμεινα ήρεμος και ήμουν σταθερός διότι ήξερα ότι δεν θα προλάβαινα τον Jorge. Το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο και το καλύτερο είναι ότι αύριο είναι τα γενέθλιά μου και αυτός είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσουν τα πανηγύρια!». Τέλος, ο Crutchlow αποκάλυψε τα συναισθήματά του όταν ήταν πάνω στο βάθρο και το εκστατικό κοινό ζητωκραύγαζε τον Stoner! «Ήταν τέλεια που ήμουν στο βάθρο με τον Stoner νικητή. Οι οπαδοί τον υποδέχτηκαν φανταστικά και είμαι χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτού. Θέλω να συγχαρώ την Yamaha και τον Jorge, για την νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έκαναν τρομερή δουλειά και το αξίζουν!».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο πρόεδρος της Yamaha συγχαίρει τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δεν μετανιώνω…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα