• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δεν μετανιώνω…
Είμαι πιο πολύ λυπημένος παρά απογοητευμένος
Νέα 28/10/2012 - 15:32

Ο Dani Pedrosa δήλωσε ότι αισθάνεται περισσότερο λυπημένος παρά απογοητευμένος που είδε τις όποιες ελπίδες του για τον Τίτλο φέτος, να πετάνε μακριά την στιγμή της πτώσης του στον δεύτερο μόλις γύρο του σημερινού αγώνα. Ο Dani χρειαζόταν οπωσδήποτε νίκη και να τερματίσει μπροστά από τον Lorenzo, για να μειώσει κι άλλο την μεταξύ τους διαφορά, ωστόσο έχασε το μπροστινό της RCV του και…

 

«Είμαι πιο πολύ λυπημένος παρά απογοητευμένος. Πίεσα όσο πιο πολύ μπορούσα. Έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω και δεν μετανιώνω για την οδήγησή μου… ειδικά την φετινή σεζόν!», σχολίασε ο Pedrosa, ο οποίος κάνει την καλύτερή του χρονιά με 6 – μέχρι στιγμής – νίκες. «Είμαι υπερήφανος για τους μηχανικούς μου και για την απόδοσή μου όλη την χρονιά. Θεωρώ ότι μετά από αυτό που έγινε στο Misano, δείξαμε χαρακτήρα, ικανότητα και δύναμη. Υπάρχει βέβαια και κάποια πικρία, διότι ποτέ δεν ήμασταν τόσο κοντά στον Τίτλο, αλλά είμαι και υπερήφανος για όλα όσα καταφέραμε».

 

«Όσο για την πτώση, δεν ήταν κάτι το περίεργο. Ανοίχτηκα στην στροφή, είχα λίγο chattering και έχασα το μπροστινό. Ίσως και το ελαστικό να μην είχε φτάσει στην απαιτούμενη θερμοκρασία, αλλά έγινε ό,τι έγινε… Συγχαρητήρια στον Casey για την έκτη του νίκη στην πατρίδα του και στον Lorenzo διότι το άξιζε το Πρωτάθλημα, όπως και στον Marquez».

 

Ο Dani έχει τερματίσει δεύτερος τρεις φορές στην μεγάλη κατηγορία, το 2007, το 2010 και το 2012.

 

Επόμενο άρθρο »

Ήρεμος ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτό: Η πτώση του Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα