• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Spies χάνει το Phillip Island
Ανακοινώθηκε επίσημα από την Yamaha
Νέα 22/10/2012 - 17:14

Παρά το γεγονός ότι η Yamaha δεν έχει βγάλει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, όλα δείχνουν ότι ο Ben Spies, ο εργοστασιακός της αναβάτης, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός του 17ου Γύρου του φετινού Πρωταθλήματος στο Phillip Island. Ο Τεξανός είχε ένα σφοδρό highside στον χτεσινό αγώνα της Μαλαισίας, με τον άτυχο οδηγό να προσθέτει και τραυματισμούς, στην λίστα με τις τόσες ατυχίες που τον κυνηγούν φέτος…

 

«Ο ώμος μου με πονά πραγματικά πολύ από την πτώση, αλλά ευτυχώς δεν είναι κάτι το πολύ σοβαρό και θα καταφέρω να αγωνιστώ στην Αυστραλία», είχε δηλώσει ο άσος της Yamaha μετά τον αγώνα, αλλά σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο twitter, ο Ben έχει πιο σοβαρό τραυματισμό, απ' ότι είχε προβλεφθεί, στον δεξί του ώμο – που θα χρειαστεί χειρουργείο – ενώ παράλληλα έχει και σπασμένα πλευρά… ο Spies βρίσκεται καθοδόν για την πατρίδα του και θα πρέπει να αναρρώσει γρήγορα αν θέλει να δοκιμάσει για πρώτη φορά την Ducati, στο προγραμματισμένο τεστ μετά το τέλος της φετινής σεζόν, στις 13 και 14 Νοεμβρίου.


 

Νεότερα:

 

Ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της Yamaha που επιβεβαιώνει τα παραπάνω: «Ο αρχικός έλεγχος στο ιατρικό κέντρο δεν βρήκε κάποιο ανησυχητικό τραυματισμό, ωστόσο από τις εξετάσεις σήμερα στην Kuala Lumpur αποκαλύφθηκαν τραυματισμοί που χρήζουν χειρουργείου. Ο Τεξανός θα βρίσκεται στις ΗΠΑ αύριο, Τρίτη 23 Οκτωβρίου, και θα νοσηλευθεί για τον τραυματισμένο του ώμο, ένα σπασμένο πλευρό και αιμάτωμα στον πνεύμονα. Η ομάδα της Yamaha δεν θα έχει αντικαταστάτη του στο Phillip Island, λόγω της μικρής χρονικής διάρκειας που μεσολαβεί».


Επόμενο άρθρο »

Bradl: “Λυπάμαι…”

« Προηγούμενο άρθρο

O Corti στο MotoGP του χρόνου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα