• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: “Λυπάμαι…”
Το λάθος δεν ήταν εξολοκλήρου δικό μου
Νέα 23/10/2012 - 09:58

O νεοφερμένος στην μεγάλη κατηγορία, Stefan Bradl, στάθηκε άτυχος και έπεσε δύο γύρους πριν την οριστική διακοπή του αγώνα, προχτες στην βρεγμένη Sepang. Ο ίδιος ο Γερμανός δήλωσε ότι όλα πήγαιναν καλά, μέχρι την ώρα που άλλαξε την χαρτογράφηση του κινητήρα για να πετύχει καλύτερο φρενάρισμα στις στροφές…

 

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δούμε τα δεδομένα για να κατανοήσουμε τι έγινε», υπογράμμισε ο Bradl «Ξεκίνησα πολύ καλά από την όγδοη θέση, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα εξαιτίας της βρεγμένης και γλιστερής ασφάλτου. Είχα καλό ρυθμό και σταθερή ταχύτητα, αλλά μετά από λίγο έπρεπε να αλλάξω την χαρτογράφηση διότι μας φρέναρε το μοτέρ. Από εκείνη την στιγμή κάτι άλλαξε και ο κινητήρας με έσπρωχνε στις εισόδους και δεν ήξερα τι ακριβώς συνέβαινε!»

 

«Μετά από αυτό το γύρισα στις προκαθορισμένες ρυθμίσεις αλλά άρχιζα να επιβραδύνω. Ήμουν πολύ προσεκτικός στην δυνατή βροχή, αλλά ξαφνικά έχασα το πίσω μέρος κι έπεσα. Δεν νομίζω ότι το λάθος ήταν εξ ολοκλήρου δικό μου και λυπάμαι για μένα και τους μηχανικούς μου».

 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Η στροφή 3 παίρνει το όνομα του Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Spies χάνει το Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα