• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3, ΕΔ3: Ανίκητος ο Folger!
3 στα 3 για τον εκπληκτικό Γερμανό, 17ος ο Σίσσης
Νέα 20/10/2012 - 07:46

Ο Folger, ο οποίος ήταν σαρωτικός χτες, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και σήμερα το πρωί στην Μαλαισία, σημειώνοντας και πάλι τον ταχύτερο χρόνο στην κατηγορία (2.13.953) που ήταν σχεδόν 7/10 από τον δεύτερο, Rins. Στην 3η θέση συναντάμε τον Oliveira, ο οποίος βελτιώθηκε αρκετά σε σχέση με χτες.

 

Ο Cortese πήρε άνετα την 4η θέση, με τον Salom να κάνει πολύ δυνατή εμφάνιση και να τερματίζει 5ος, ελάχιστα πίσω από τον Γερμανό πρωτοπόρο στην βαθμολογία. Ο Kornfeil πήρε την 6η θέση, επιβεβαιώνοντας τον καλό του ρυθμό, με τον Rossi να μένει έβδομος.

 

Εντυπωσιακή ήταν η άνοδος του Antonelli, ο οποίος από 24ος χτες, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 8η θέση, σήμερα το πρωί, με τους Vazquezκαι Fenati να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Ο Σίσσης, με τους μηχανικούς της ομάδας του, ψάχνουν ακόμα ένα καλό set-up για τον αγώνα, και δουλεύοντας κυρίως προς αυτήν την κατεύθυνση, ο νεαρός Ελληνο-Αυστραλός κατάφερε να παρουσιαστεί ελαφρά βελτιωμένος, παίρνοντας την 17η θέση το πρωί, μειώνοντας κι άλλο την διαφορά του από την κορυφή.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2, ΕΔ3: O Nakagami οδηγεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ3: Η κόντρα Pedrosa – Lorenzo συνεχίζεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα