• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ3: Η κόντρα Pedrosa – Lorenzo συνεχίζεται
Για 1η φορά η Yamaha ταχύτερη στην ευθεία!
Νέα 20/10/2012 - 06:52

Με 324.2χλμ/ώρα η Yamaha M1 του Jorge Lorenzo είναι η κάτοχος του νέου ρεκόρ πίστας σε τελική ταχύτητα, 1.3χλμ/ώρα περισσότερα από αυτά της Honda του Dani Pedrosa και 1.1 πάνω από αυτά της Honda του Casey Stoner. Έκπληξη λοιπόν αυτή η τελική, αλλά παρά το καλό αυτό νούμερο ο Lorenzo χάνει στο τελευταίο κομμάτι της πίστας στην καλύτερη περίπτωση μόνο 0.152 του δευτερολέπτου από τον μεγάλο του αντίπαλο, που τελικά έγραψε και πάλι τον καλύτερο χρόνο με 2:01.186. Ο Pedrosa σε αυτό το κομμάτι που περιλαμβάνει τη 2η μεγαλύτερη ευθεία της πίστας, καθώς και την αργή 15η στροφή, αλλά και την έξοδο μέχρι τη μέση της μεγάλης ευθείας των 920μ., κερδίζει σε κάθε γύρο σημαντικά σε σχέση με όλους τους αντιπάλους του. 

Ο Casey Stoner ταλαιπωρήθηκε με πολλά προβλήματα στα φρένα και το μπροστινό του και έγραψε ελάχιστους χρονομετρημένους γύρους, για να μείνει τελικά 3ος με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον ομόσταυλό του.

Μόλις 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του ο Andrea Dovizioso που δείχνει δυνατός με την Yamaha Tech 3 και είναι σχεδόν 3 δέκατα ταχύτερος από τον ομόσταυλό του Cal Crutchlow.

O Ben Spies είχε μία έξοδο από λάθος φρενάρισμα, αλλά δεν βρέθηκε σε καλό ρυθμό και έμεινε 6ος, αλλά με μεγάλη διαφορά από τους μπροστά. Αντίστοιχα ο Alvaro Bautista φαίνεται ότι αντιμετωπίζει και πάλι πρόβλημα με το μπροστινό της Honda του και περιορίστηκε στην 7η θέση.

O Nicky Hayden έκανε μια θεαματική οδήγηση – όπως και χθες – αλλά η Ducati έχει άπειρες ταλαντώσεις σε κάθε έξοδο, αλλά και μέσα στη στροφή και αυτό κάνει μια διαφορά σχεδόν ενάμιση δευτερόλεπτο από την κορυφή, παρά το ότι χρησιμοποιεί από χθες και αυτός το νέο ψαλίδι στην GP12 EVO.

Ο ομόσταυλός του Valentino Rossi ούτε σήμερα κατάφερε να οδηγήσει με καλό ρυθμό και μετά από μια πτώση που είχε μόλις στο ξεκίνημα του 2ου γύρου του, δεν βρήκε αυτά που ήθελε στη μοτοσυκλέτα του.

Ο Aleix Espargaro ήταν και πάλι εντυπωσιακός με την Aprilia ART και είναι στη 12η θέση, με τεράστια διαφορά από την 2η CRT που είναι αυτή του ομόσταυλού του Randy De Puniet.  

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3, ΕΔ3: Ανίκητος ο Folger!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο εκπληκτικός Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα