• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ2: Στο βρεγμένο-στεγνό ο Silva 1ος
Οι πέντε πρώτοι φόρεσαν σλικ
Νέα 19/10/2012 - 10:21

Οι συνθήκες ήταν περίεργες στην Sepang, καθώς η γνώριμη για τους τοπικούς μεσημεριανή βροχή της Μαλαισίας, δεν άργησε στο ραντεβού της και έπεσε ακριβώς λίγο πριν το ξεκίνημα των Ελεύθερων Δοκιμών 2. 

Οι περισσότεροι από τους οδηγούς αρχικά έμειναν στα γκαράζ, με τους Stoner, Dovizioso, Petrucci, Spies, Pedrosa, Crutchlow, Hernadez, Lorenzo να μην συμπληρώνουν τελικά ούτε ένα χρονομετρημένο γύρο.

Από τους υπόλοιπους τη μάχη για την πρώτη θέση στο βρεγμένο έδωσαν οι Bautista & Rossi με συνεχείς εναλλαγές στην πρώτη θέση, που πήγε τελικά στον οδηγό της Gresini – Honda με διαφορά 0.037 του δευτερολέπτου.

 

Στα τελευταία 8' λεπτά των δοκιμών η πίστα είχε στεγνώσει αρκετά σε κάποια σημεία και οι Silva, Pirro, De Puniet, Rolfo, Abraham, που μπήκαν με σλικ λάστιχα – προσέχοντας πολύ στη 2η στροφή που είχε νερό – σημείωσαν τους 5 ταχύτερους γύρους.

Ο Ισπανός Ivan Silva με την FTR-Kawasaki της ομάδας Avinthia, εντυπωσίασε με την άνεσή του σε αυτές τις συνθήκες και είναι πρώτος με διαφορά 1.441 από τον τον 2ο.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Ανανέωσαν με την Marc VDS οι Redding-Kallio

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3 ΕΔ2: Folger και πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα