• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3 ΕΔ2: Folger και πάλι!
Δυο Γερμανοί μπροστά, στην 19η θέση ο Σίσσης
Νέα 19/10/2012 - 09:52

Η απογευματινή διαδικασία ξεκίνησε στο στεγνό, για τους αναβάτες της Moto3, και ήταν ο Folger και πάλι, αυτός που με δαιμονιώδη ρυθμό πήρε την πρώτη θέση σταματώντας το χρονόμετρο στα 2.15.038! Για λίγο πάνω από 2/10, στην δεύτερη θέση, βρίσκουμε ακόμα έναν Γερμανό, τον πρωτοπόρο Cortese, με τον Khairuddin να έχει ξεκινήσει πολύ καλά μέσα στην πίστα της πατρίδας του, κατακτώντας και στα δεύτερα ελεύθερα την 3η θέση, δείχνοντας ότι έχει τον ρυθμό για μια θέση στο βάθρο.

 

Ο Oliveira ήταν πολύ καλός πάνω στην μοτοσυκλέτα του, έδειχνε να το διασκεδάζει στην Sepang, παίρνοντας την 4η θέση στην κατάταξη, με τον Tonucci να ακολουθεί με κεκτημένη ταχύτητα από το βάθρο που πήρε στο Motegi. Η έκτη θέση ανήκει στον Rossi, με τον Fenati να δείχνει τις δυνατότητές του και να σκαρφαλώνει στην 7η θέση το απόγευμα. Πολύ καλά τα πήγε και ο Salom, ο οποίος πλασαρίστηκε στην 8η θέση, παρά το γεγονός ότι τον βρήκε ο Rins στην αρχή της διαδικασίας.

 

Ο Rins προσπάθησε να περάσει τον Salom από την εσωτερική, όταν οι δυο τους ακούμπησαν στα φέρινγκ και ο Rins έπεσε. Κατάφερε ωστόσο να επανέλθει και να ολοκληρώσει στην 9η θέση, με τον νικητή του Motegi, Kent, να συμπληρώνει την δεκάδα. Ο Θανάσης έμεινε στα ίδια επίπεδα με το πρωί, με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του να μην τον ευνοούν. Ο νεαρός αναβάτης της Red Bull KTM, με το μέλλον του να παραμένει αβέβαιο στην ομάδα, έριξε τον χρόνο του κατά 3/10, σε σχέση με το πρωί, μειώνοντας ελάχιστα την διαφορά του από τον πρώτο, στα 2.7 δευτερόλεπτα.

 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από τον Vinales ότι δεν θα συμμετάσχει στους 3 εναπομείναντες γύρους με την Avintia Blusens, ο Cortese είναι σε πάρα πολύ πλεονεκτική θέση για να κερδίσει τον φετινό Τίτλο. Να σημειώσουμε ότι η Avintia έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας το αναπάντεχο της απόσυρσης του Vinales, επικρίνοντας παράλληλα τις δηλώσεις του (ο νεαρός καταφέρθηκε ενάντια στην μοτοσυκλέτα και την ομάδα του), την χρονική στιγμή που αποφάσισε να αποσυρθεί αλλά και τον τρόπο που το έκανε.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΕΔ2 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΕΔ2: Στο βρεγμένο-στεγνό ο Silva 1ος

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Ο Θανάσης Σίσσης κέρδισε στο Καρτ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα