• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2 ΕΔ1: Πρώτος ο Espargaro
Ακολούθησαν ο Smith και ο Marquez
Νέα 19/10/2012 - 07:46

Οι ζεστές συνθήκες, με αρκετή υγρασία όμως, ήταν τα χαρακτηριστικά της πίστας στην Μαλαισία, που υποδέχτηκε τους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος, για τα πρώτα ελεύθερα. Ο Espargaro ήταν ο ταχύτερος όλων σήμερα το πρωί και με χρόνο στα 2.08.015 άφησε πίσω του έναν εξαιρετικό Smith, ο οποίος – από την Ιαπωνία – δείχνει σε φοβερή κατάσταση και έχει τις προοπτικές να ανέβει στο βάθρο αυτό το Σ/Κ. Σταθερά γρήγορος από τα πρώτα ελεύθερα και ο Marquez, ο οποίος έμεινε λίγο πάνω από 3/10 μακριά από τον συμπατριώτη του.

 

Η τέταρτη θέση ανήκει στον ομόσταυλο του Espargaro, Rabat, με τον Ισπανό να συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις μετά την μεγαλειώδη του εμφάνιση στο Motegi, την περασμένη εβδομάδα. Την επανεμφάνισή του μέσα στην δεκάδα έκανε ο Aegerter, καταλαμβάνοντας την 5η θέση, με τον Iannone – ο οποίος έδειχνε έξω από τα νερά του το περασμένο Σ/Κ – να δείχνει ότι ξεπέρασε το Motegi και ξαναβρήκε λίγο από τον ρυθμό του, ολοκληρώνοντας στην 6η θέση, μπροστά από τον Terol.

 

Παρά το ότι βρέθηκε μόλις στην 8η θέση, η διαφορά του Luthi από την κορυφή ήταν λιγότερη από μισό δευτερόλεπτο, με τους Nakagami και Corsi να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα αναβατών. Μόνον μια πτώση σε όλη την διαδικασία, με τον Di Meglio ευτυχώς να μην έχει κάτι το σοβαρό.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τα πρώτα ελεύθερα, στο συνοδευτικό αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Ο Θανάσης Σίσσης κέρδισε στο Καρτ

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3 ΕΔ1: Οδηγεί ο Folger

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα