• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3 ΕΔ1: Οδηγεί ο Folger
Τρομερός ρυθμός για τον Γερμανό, 19ος ο Σίσσης
Νέα 19/10/2012 - 07:00

Τα πρώτα ελεύθερα της Moto3 ήταν γεμάτα δράση, με τον Jonas Folger να φιγουράρει στην πρώτη θέση, ακολουθούμενος από έναν πολύ καλό Kornfeil και τον τοπικό αναβάτη, Khairuddin. Ο Γερμανός οδηγός είχε εκπληκτικό ρυθμό από την αρχή, στις ζεστές συνθήκες της Μαλαισίας, και με χρόνο 2.15.097 άφησε πίσω του για πάνω από ένα δευτερόλεπτο τον Kornfeil!

 

Πολύ δυνατός μέσα στην πατρίδα του, και ο Khairuddin, με τον Μαλαισιανό αναβάτη να παίρνει την 3η θέση και να κάνει ξεκάθαρο ότι θα διεκδικήσει το πρώτο του βάθρο στον εντός έδρας αγώνα. Ο Cortese, που οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία, ολοκλήρωσε στην 4η θέση, κάνοντας ένα καλό ξεκίνημα, δείχνοντας ότι μπορεί στην Μαλαισία να κλειδώσει τον φετινό Τίτλο. Πίσω του συναντάμε τον Oliveira, στην 5η θέση, ενώ έκτος ολοκλήρωσε ο Rossi, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος από τους αναβάτες με διαφορά στο 1.5 δευτ. από την κορυφή.

 

Ο Kent, θριαμβευτής του προηγούμενου γύρου στην Ιαπωνία, κατάφερε να πάρει την 7η θέση , μπροστά από τον Rins. Οι Tonucci και Vazquez συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα αναβατών. Ο Θανάσης ολοκλήρωσε τα πρώτα ελεύθερα στην Μαλαισία στην 19η θέση, με καλύτερο γύρο του τον τελευταίο (13o), όταν και “έγραψε” 2.18.080. Ακόμα είναι νωρίς βέβαια, με τον νεαρό Ελληνο-Αυστραλό να μένει σχεδόν 3 δευτερόλεπτα πίσω από τον εκπληκτικό ρυθμό του Γερμανού.

 

Το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στα paddock, ήταν η απουσία του Vinales από τα ελεύθερα, με τον οδηγό της Blusens Avintia να εγκαταλείπει την ομάδα του, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των αναβατών από τα πρώτα ελεύθερα, στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2 ΕΔ1: Πρώτος ο Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ1: Κυριαρχία Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα