• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa o τρομερός!
Πέτυχε την 4η του νίκη σε 5 αγώνες!
Νέα 14/10/2012 - 12:01

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Dani Pedrosa αναδεικνύεται κυρίαρχος της Ιαπωνίας, χαρίζοντας στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του μια ωραία νίκη! Ο Ισπανός πέτυχε την 5η του νίκη φέτος (η 4η στους πέντε τελευταίους αγώνες) ισοφαρίζοντας το προσωπικό του ρεκόρ σε μια χρονιά, κάνοντας το ίδιο και με τα βάθρα του (είχε 13 και το 2004)! «Ήταν δύσκολος αγώνας διότι ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός από την αρχή!», δήλωσε χαμογελώντας ο άσος της Honda!

 

Χτες εμφανίστηκε και πάλι πρόβλημα με το chattering (ταλαντώσεις) κάτι που τον ταλαιπώρησε και σήμερα, με τον Dani όμως να το διαχειρίζεται σωστά και στο τέλος να περνά πρώτος την καρό σημαία! «Χτες είχαμε πολύ chattering και δεν ήξερα πως θα ήταν σήμερα τα πράγματα. Στην αρχή δεν ήταν τόσο άσχημα, αλλά στην συνέχεια χειροτέρεψε. Το διαχειρίστηκα όσο καλύτερα μπορούσα και έμεινα κοντά στον Jorge, τον οποίο και κατάφερα να περάσω στην έξοδο της στροφής και στην συνέχεια έκανα μερικούς καλούς γύρους και ήλεγξα σωστά την μεταξύ μας διαφορά!», σχολίασε ο δεύτερος στην βαθμολογία Pedrosa, ο οποίος – με τρεις μόλις γύρους να απομένουν – κατάφερε να μειώσει κι άλλο την διαφορά του από τον Jorge.

 

Ο Jorge προσπάθησε να μείνει κοντά μου, αλλά στην συνέχεια συμβιβάστηκε με την δεύτερη θέση. Κάνουμε ότι πρέπει να γίνει και είναι κρίμα, διότι δεν υπάρχει κανείς άλλος να μείνει κοντά μας και σε κάθε αγώνα που κερδίζω, εκείνος είναι δεύτερος…», παραδέχτηκε ο Dani, ο οποίος με την νίκη του στην Ιαπωνία, παραμένει ο μόνος οδηγός που έχει καταφέρει να κερδίσει εκεί και στις τρεις κατηγορίες. Να σημειώσουμε μάλιστα, ότι ο Ισπανός αναβάτης της Honda έκανε νέο ρεκόρ χρόνου, με 42.31.569! Κλείνοντας τόνισε: «Όπως και να έχει, είναι τέλειο το συναίσθημα να κερδίζεις αγώνες και αυτό κάνουμε τώρα. Ευχαριστώ την Honda και τους μηχανικούς μου. Είναι ωραία να κερδίζω ξανά εδώ, στο Motegi

 

Επόμενο άρθρο »

20 βαθμοί για τον Lorenzo στο Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Japan Moto2: Τεράστιος ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα