• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bautista μένει στην Gresini το 2013
Ανανέωσαν τη συνεργασία χθες στο Motegi
Νέα 14/10/2012 - 05:23

H Gresini Racing και ο Alvaro Bautista έφθασαν σε συμφωνία ώστε να συνεχίσουν μαζί το 2013, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους που ξεκίνησε φέτος. Η ομάδα της οποίας ηγείται ο Fausto Gresini, όπως και ο Ισπανός οδηγός ελπίζουν να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα την επόμενη σεζόν, λέει η ανακοίνωση της ομάδας.   

 

Fausto Gresini:

“ Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος στην ανακοίνωση σήμερα ότι τελικά φθάσαμε σε συμφωνία με τον Alvaro για τη σεζόν του 2013 – κάτι που έδωσε ικανοποίηση σε μένα. Πιστεύω σε μακροχρόνιες σχέσεις και θεωρώ ότι ο Alvaro έχει ακόμη πολλές δυνατότητες. Έχω πειστεί ότι θα δώσει πολλά περισσότερα με μερικά μεγάλα αποτελέσμτα. Πιστεύω ότι γι αυτόν είμαστε όπως μια οικογένεια και αυτό το συναίσθημα μπορεί να μας πάει πολύ μακρυά”

 

Alvaro Bautista:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω με την Gresini Racing, γιατί από την πρώτη μέρα ήξερα ότι το να είμαι μέλος αυτής της ομάδας θα ήταν σαν στο σπίτι μου. Είναι μια σπουδαία ομάδα και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω μαζί τους, ακόμη κι αν είχαμε κάποιες δυσκολίες φέτος, αλλά δουλέψαμε τόσο σκληρά μαζί και τα πάω καλά με όλους εδώ. Θα γνωριστούμε ακόμη καλύτερα την επόμενη χρονιά και να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ την ομάδα για την πίστη που έδειξε σε μένα και ελπίζω ότι θα βελτιώσουμε τα αποτελέσματα και μέχρι το τέλςο της φετινής χρονιάς”.

 

Επόμενο άρθρο »

Japan Moto3: Πρώτη νίκη για Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

Japan: O Stoner εντυπωσιακός στο Zέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα