• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Ο Davies Rookie της χρονιάς 2012!
164,5 βαθμούς και την 9η θέση στον βαθμολογικό πίνακα
Νέα 08/10/2012 - 11:37

Ο Chaz Davies έκανε το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2012 και με τους 164,5 βαθμούς που συγκέντρωσε, πήρε την 9η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα το βραβείο του rookie της χρονιάς!

 

Ο αναβάτης της ParkinGO κατέκτησε τον Τίτλο στα Supersport το 2011 και στην συνέχεια πήγε στα SBK – πάντα με την ParkinGO – όπου και πήρε μια εντυπωσιακή νίκη στον δεύτερο αγώνα στην Γερμανία (Nurburgring) και τρεις 3ες θέσεις (Nurburgring, Μόσχα και Aragon), βοηθώντας παράλληλα την Aprilia να πάρει τον τίτλο στους κατασκευαστές. Παρά το ότι ο Ουαλός αναβάτης δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τον τελευταίο γύρο, κατάφερε να ξεπεράσει την πτώση του στον πρώτο αγώνα και να τερματίσει στην 8η θέση στον δεύτερο. Από του χρόνου ο Davies θα συντροφεύει τον Melandri στην ομάδα της BMW!

 

«Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς δεν πήγε ακριβώς όπως τον σχεδιάσαμε. Άρχισε με τεχνικά προβλήματα την Παρασκευή και μια πτώση στον πρώτο αγώνα, που μας δυσκόλεψε στον δεύτερο. Οπωσδήποτε δεν ήταν αυτός ο τρόπος που ήθελα να τελειώσω με την ομάδα… σήμερα ήθελα πολύ διαφορετικά αποτελέσματα. Πέρασα πανέμορφα χρόνια μαζί τους και δεν μου είναι καθόλου εύκολο που φεύγω, ωστόσο έπρεπε να αρπάξω την ευκαιρία που μου δόθηκε για την επόμενη χρονιά. Πρέπει ειλικρινά να ευχαριστήσω τον Giuliano (Rovelli) και όλη την ομάδα… ήταν σαν οικογένεια για μένα. Τώρα πρέπει να μάθω μια καινούργια μοτοσυκλέτα…», σχολίασε ο Davies.

 

Επόμενο άρθρο »

Κάταγμα ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: O Danny Kent στην Tech 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα