• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Γαλλία: Sykes, ο βασιλιάς των Superpole!
Με φανταστικό χρόνο-ρεκόρ πήρε την 9η του Superpole!
Νέα 06/10/2012 - 18:45

Μπορούμε πλέον και επίσημα να αποκαλούμε τον Sykes, βασιλιά των Superpole για το 2012… ο αναβάτης της Kawasaki κυριολεκτικά σάρωσε στο πέρασμά του όποιον βρήκε απέναντι του και με έναν φοβερό χρόνο στο 1.36.950 (SP3) διέλυσε και το ρεκόρ πίστας – που ήταν 1.37.490 – για να πάρει πανάξια την 9η του Superpole φέτος.

 

Μαζί του στην πρώτη σειρά θα είναι ο Carlos Checa, του οποίου η ομάδα είχε έξτρα δουλειά λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στο μοτέρ της Ducati του. Ο Laverty ήρθε τρίτος, παρά το λάθος που έκανε στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, με τον κυρίαρχο μέχρι την απογευματινή Superpole, Melandri – ο οποίος μην ξεχνάμε ότι ακόμα είναι τραυματίας – να κλείνει την μπροστινή σειρά, αφήνοντας στην 5η θέση τον Guintoli.

 

Ενώ ο Laverty κατάφερε να τερματίσει τρίτος με το χρησιμοποιημένο ελαστικό των κατατακτηρίων, ο ομόσταυλός του Max Biaggi, ο οποίος χρησιμοποίησε την ίδια στρατηγική, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 10η θέση, παίρνοντας θέση στην τρίτη σειρά. Η θέση του στο αυριανό grid είναι ένα ζήτημα για τον Ιταλό βετεράνο, καθώς – παρά τους 30,5 βαθμούς που τον χωρίζουν από τον δεύτερο – οι αυριανοί αγώνες μπορούν να αποδειχτούν ιδαίτερο πρόβλημα, με τις διαθέσεις του καιρού να αποτελούν ακόμα ένα υπολογίσιμο παράγοντα.

 

Στην 6η θέση βρίσκουμε τον Rea, ο οποίος άφησε πίσω του τον Haslam και έναν εντυπωσιακό Davies που σκαρφάλωσε 8ος! Μετά την ανακοίνωση ότι θα παραμείνει στην Suzuki και το 2013, ο Camier πήρε την 9η θέση, μπροστά από τον νωθρό Biaggi. Ο Fabrizio ήταν 11ος και ο Corti – στο εξαιρετικό του ντεμπούτο με την Kawasaki Pedercini – πήρε την 12η θέση, καταφέρνοντας να μπει στην SP2. Τέλος, να σημειώσουμε ότι λόγω τραυματισμού, ο Hopkins δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στους αυριανούς τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των οδηγών στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Γαλλία ΕΔ2: Melandri και πάλι!

« Προηγούμενο άρθρο

O Νότης Παπαπαύλου πέτυχε στο Ιταλικό NSF

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα