• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Γαλλία ΕΔ2: Melandri και πάλι!
Στις 3 πρώτες θέσεις οι 3 διεκδικητές του Τίτλου!
Νέα 06/10/2012 - 20:54

Λίγο πριν την απογευματινή Superpole, ο Melandri έδειξε τις διαθέσεις του και με ένα 1.38.471 πήρε και πάλι την πρώτη θέση στα δεύτερα ελεύθερα αυτήν την φορά. Ο Sykes ακολούθησε στην δεύτερη θέση με την Kawasaki του, σημειώνοντας χρόνο στο 1.38.657! Το μεσημέρι οι διαφορές των αναβατών δεν ήταν τόσο κοντινές, όσο το πρωί στις δεύτερες κατατακτήριες…

 

Τρίτος ο Max Biaggi, ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν θέλει να του ξεφύγει ο δεύτερος Τίτλος του στα SBK και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δείχνει ότι όχι μόνο θα πάρει τις 6ες θέσεις που χρειάζεται, αλλά θα διεκδικήσει και θέση στο βάθρο! O Rea ήταν η πρώτη Honda στην κατάταξη, με τον Ιρλανδό να σταματά το χρονόμετρο στο 1.38.847.

 

Guintoli και Davies έδωσαν ωραία μάχη με το χρονόμετρο και πρόσφεραν θέαμα στους θεατές, με την Ducati να επικρατεί για 26 χιλιοστά του δευτερολέπτου από την Aprilia του Davies. Στην 7η θέση συναντάμε την δεύτερη BMW, αυτή του Haslam, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το όριο του 1.39. Την δεκάδα έκλεισαν οι Laverty, Fabrizio και ο πολύ καλός Baz. Ο Corti αυτή την φορά ήρθε 12ος 1.2 περίπου από την κορυφή!


Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: O Danny Kent στην Tech 3!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Γαλλία: Sykes, ο βασιλιάς των Superpole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα