• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος να παραδώσει τον Τίτλο ο Checa!
Θέλω να τελειώσω το 2012 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Νέα 03/10/2012 - 12:11

O Carlos Checa δήλωσε ότι θέλει να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν, μια σεζόν που ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, φέρνοντας ένα δυνατό αποτέλεσμα στον τελευταίο γύρο του Magny Cours. Ο αναβάτης της Althea Ducati είχε κερδίσει 15 αγώνες στην περσινή του πορεία προς την κατάκτηση του Τίτλου και ενώ όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να το επαναλάβει και φέτος – είχε κερδίσει 3 αγώνες στους πρώτους 4 της φετινής χρονιάς – στα μέσα της σεζόν μερικά άσχημα αποτελέσματα τον άφησαν μακριά από την 1η θέση.

 

Ολοκληρώνοντας την φετινή χρονιά στην πίστα όπου πέρυσι είχε στεφθεί Πρωταθλητής, ο Checa θέλει να κλείσει την φετινή σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, προτού κάνει την πολυαναμενόμενη μετάβαση στην 1199 Panigale το 2013! «Έχω υπέροχες αναμνήσεις σε αυτήν την πίστα το 2011! Θα ήταν ωραίο να κλείσω την χρονιά με ένα βάθρο, αλλά όπως έχουμε δει στους τελευταίους γύρους, αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο…», σχολίασε ο Ισπανός

 

«Δεν σκέφτομαι τους βαθμούς, ή την τελική μου κατάταξη στην βαθμολογία. Βλέπω τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και το ίδιο θα κάνω και αυτό το Σ/Κ, βάζοντας τα δυνατά μου για να τελειώσω το 2012 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Απομένει να δούμε αν θα αγωνιστούμε σε βροχή, κάτι που είναι πολύ πιθανόν στα μέσα Οκτώβρη, αλλά είμαι έτοιμος για το καλύτερο ό,τι και να γίνει!»

 

Θυμίζουμε ότι στο Magny Cours αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Checa με την Althea Racing. Ομόσταυλός του θα είναι ο Giugliano.

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει στο Motegi ο Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Φοβερό ξέσπασμα Pasini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα