• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φοβερό ξέσπασμα Pasini!
Θα έπρεπε να επιτρέπουν σοβαρά άτομα στο MotoGP, όχι αρπακτικά!
Νέα 03/10/2012 - 11:40

Στις αρχές Αυγούστου, όλα έδειχναν ότι ο Pasini θα έχανε την θέση του στην Speed Master, καθώς η ομάδα υπέφερε από έλλειψη χρημάτων, και ο Ιταλός σκεφτόταν να κάνει την κίνηση για την Moto2, όπου φημολογούνταν ότι θα αντικαθιστούσε τον Gino Rea στην ομάδα του Gresini. Ωστόσο, ο Pasini κατάφερε να βρει τα επιπλέον χρήματα που ήθελε και αγωνίστηκε τελικά με την Speed Master. Τώρα όμως η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Rolfo θα αντικαταστήσει τον Pasini, μέχρι το τέλος της σεζόν...

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επήλθε συμφωνία με την SpeedMaster… είναι τέλεια που θα ανέβω και πάλι σε μια μοτοσυκλέτα με τέτοια ιπποδύναμη, σε πίστες που είναι από τις αγαπημένες μου! Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία και να υπογραμμίσω ότι η θέληση για να αγωνιστώ είναι μεγάλη, όπως και η διάθεση να πετύχω καλά αποτελέσματα!», δήλωσε ικανοποιημένος ο Rolfo.

 

Τα συναισθήματα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα για τον έτερο Ιταλό, ο οποίος στην προσπάθειά του να κάνει αυτό που αγαπά, είχε πουλήσει αρκετά από τα υπάρχοντά του… χαρακτηριστικά αυτά που έγραψε στο twitter: «29 βάθρα, 10 νίκες, 12 pole positions! Πούλησα για να αγωνιστώ: το αυτοκίνητό μου, τις motocross μοτοσυκλέτες μου και το γκαράζ μου!! Τώρα είμαι στην απέξω διότι οι άνθρωποι κάνουν συμφωνίες με τα χρήματα των αναβατών… και μετά βλέπεις έναν συνάδελφό σου να σου κλέβει την θέση!!! Ουδέν σχόλιον!!! Θα έπρεπε να επιτρέπουν σοβαρούς ανθρώπους στον κόσμο του MotoGP, όχι αρπακτικά! Είμαι τόσο απογοητευμένος!!! Το μόνο μου λάθος ήταν ότι εμπιστεύτηκα μη σοβαρούς ανθρώπους!»

 

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος να παραδώσει τον Τίτλο ο Checa!

« Προηγούμενο άρθρο

H Bridgepoint φέρνει κοντά το MotoGP και τα SBK!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα