• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Όχι άλλα λάθη!
Το παραμικρό λάθος θα αποβεί μοιραίο!
Νέα 07/09/2012 - 12:55

Ο Max Biaggi δεν έχει την πολυτέλεια να επαναλάβει τα λάθη που του κόστισαν την πρώτη θέση στην βαθμολογία Πρωταθλήματος, στον τελευταίο γύρο των SBK στην Μόσχα. Ο Ιταλός αναλαμβάνει – μετά από αρκετό καιρό και πάλι – τον ρόλο του κυνηγού της πρώτης θέσης, λίγες ώρες πριν τον αγώνα στο Nurburgring. Ο Ιταλός της Aprilia έδειχνε ότι θα κατακτούσε εύκολα ή δύσκολα τον δεύτερο Τίτλο του στα SBK, μέχρι την Aragon, αλλά η αποτυχία του να ανεβεί στο βάθρο στους επόμενους αγώνες της Τσεχίας και του Silverstone, επέτρεψαν στον φορμαρισμένο Melandri να μπει για τα καλά στο παιχνίδι, λίγο πριν την Μόσχα.

 

Εκεί, αν και ο Max ανέβηκε στο βάθρο στον πρώτο αγώνα, η πτώση του στον δεύτερο αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον Melandri να τον περάσει στην βαθμολογία και ο Marco δεν απογοήτευσε την ομάδα του. Έτσι, ο Biaggi – ο οποίος πέρυσι είχε χάσει τον γύρο του Nurburgring εξαιτίας τραυματισμού του στο πόδι – βρίσκεται υπό πίεση και παραδέχεται ότι ακόμα ένα λάθος ίσως αποβεί μοιραίο για τις ελπίδες του να κατακτήσει το φετινό Πρωτάθλημα. «Πάντα μου άρεσε η πίστα στο Nurburgring… μετά το Silverstone και την Μόσχα πρέπει να κυνηγάμε τον πρωτοπόρο, μια άβολη θέση για εμάς, αλλά πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν κίνητρο ώστε να ξαναγίνουμε ανταγωνιστικοί», σχολίασε ο Max

 

«Κάθε γύρος από εδώ και στο εξής θα είναι υψίστης σημασίας βαθμολογικά και νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα καταφέρει να παραμείνει ψύχραιμος και συγκεντρωμένος. Δεν χρειάζεται να πω ότι και το παραμικρό λάθος θα αποβεί μοιραίο…»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Salom στην θέση του Silva

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Crutchlow των ρεκόρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα