• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Έτοιμος για την πρόκληση!
Τελευταία ευκαιρία για τον Τίτλο
Νέα 07/09/2012 - 11:14

Οι λιγοστές ελπίδες του Carlos Checa να υπερασπιστεί τον Τίτλο του ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα SBK, θα εξανεμιστούν αν δεν παρουσιαστεί ιδιαίτερα δυνατός στον επόμενο γύρο στο Nurburgring. Ο Ισπανός αναβάτης της Althea Ducati είχε κερδίσει στην Γερμανία πέρυσι, αλλά κινδυνεύει να χάσει τον Τίτλο του, αν δεν παραμείνει εντός 100 βαθμών διαφοράς από τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία, Marco Melandri.

 

Όπως έχουν τα πράγματα μέχρι τώρα, ο Checa είναι 4ος στην βαθμολογία με 75 βαθμούς διαφοράς πίσω από τον Melandri και ο Ισπανός δηλώνει έτοιμος να επαναλάβει το περσινό του θρίαμβο, αν και η πιθανότητα βροχής ίσως σταθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο…

 

«Δυστυχώς στην Μόσχα τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο και τώρα πρέπει να επανορθώσουμε στο Nurburgring», τόνισε ο οδηγός της Ducati «Έχω προετοιμαστεί και είμαι έτοιμος για την πρόκληση και ελπίζω τα περσινά δεδομένα να μας βοηθήσουν να πετύχουμε το ίδιο καλό αποτέλεσμα με πέρυσι. Είδαμε αρκετή βροχή φέτος και πιθανότατα θα βρέχει και στην Γερμανία… το σημαντικό είναι να προσαρμοστούμε στον καιρό και στις συνθήκες πίστας και να κάνουμε την δουλειά μας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Crutchlow των ρεκόρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δεν περίμενα αυτόν τον χρόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα