• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Αξέχαστη ημέρα!
Εκστασιασμένος με την νίκη του!
Νέα 30/08/2012 - 12:13

«Είναι μια απίστευτη ημέρα!», ξεκίνησε να λέει στις επίσημες δηλώσεις του ο Marco Melandri! Ο Ιταλός αναβάτης έχει καταφέρει σε μια σεζόν μέσα, όχι μόνο να ανεβάσει το κύρος της BMW στα SBK, χαρίζοντάς της πολύτιμες νίκες, αλλά και στον πρόσφατο γύρο της Ρωσίας, σε μια πίστα άγνωστη για όλους τους αναβάτες, έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και στους δυο αγώνες! Το επιστέγασμα; Όχι μόνο ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον δεύτερο αγώνα – αφού είχε τερματίσει δεύτερος στον πρώτο – αλλά κατάφερε (για πρώτη φορά) να εκθρονίσει τον Max Biaggi από την κορυφή και να βλέπει το όνομά του πρώτο στην βαθμολογία!

 

«Το να νικήσω εδώ, στον πρώτο γύρο που έγινε ποτέ σε αυτήν την χώρα, είναι κάτι το ιδιαίτερο και είμαι πολύ χαρούμενος», σχολίασε ο Ιταλός αναβάτης της BMW «Το πρωί του αγώνα είχε συννεφιά και έβρεχε λίγο, οπότε δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Ο πρώτος αγώνας ήταν πολύ δύσκολος στην αρχή, με τα σλικ ελαστικά στο βρεγμένο, συν του ότι με τσίμπησε μια σφήκα στο πόδι! Ήταν εξαιρετικά δύσκολος αγώνας και το να τερματίσω δεύτερος, ήταν σαν νίκη για μένα! Για τον δεύτερο αγώνα, οι μηχανικοί μου έκαναν μια μικρή τροποποίηση στην μοτοσυκλέτα και από τους πρώτους γύρους ένιωθα εξαιρετικά. Μόλις είδα ότι ο Biaggi ήταν εκτός, κατάλαβα ότι είχα την δυνατότητα να κερδίσω και το έκανα! Ανησυχούσα κάπως για το πίσω ελαστικό αλλά δούλεψα άψογα με την BMW μου. Η ομάδα έκανε για μια ακόμη φορά τέλεια δουλειά! Τους ευχαριστώ όλους!»

 

Στην συνέχεια μίλησε για το προβάδισμα που πήρε στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος: «Τώρα είμαστε μπροστά αλλά κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε ότι πρέπει να υπερασπιστούμε την πρώτη θέση που κατέχουμε, επειδή οι 6 αγώνες που απομένουν είναι αρκετοί και τα πάντα μπορούν να συμβούν! Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά και αν έχω την ευκαιρία για κάποια νίκη, να προσπαθήσω να την πάρω! Για μένα είναι σημαντικό να περνάω καλά σε κάθε αγώνα και δεν μπορώ να αγωνίζομαι χωρίς να βάζω τα δυνατά μου. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος. Είχαμε κακοτυχίες στο παρελθόν, αλλά τώρα δουλεύουμε πολύ καλά. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στους επόμενους αγώνες…!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Spies στην μικρή ομάδα της Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Ολοκληρώθηκε το τεστ στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα