• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2, Αγώνας: Εγγύηση ο Marquez!
Άφησε πίσω του Luthi και Espargaro!
Νέα 26/08/2012 - 15:11

Η πίστα είχε στεγνώσει αρκετά πια και ο αγώνας έγινε στο στεγνό, με τον Luthi να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα και να παίρνει προβάδισμα έναντι των Espargaro και Marquez. Μετά από τρεις στροφές είχαμε την πρώτη πτώση του αγώνα, με τον Redding να χάνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και οι τίτλοι τέλους να πέφτουν για τον Βρετανό!

 

Ήδη από το ξεκίνημα, ο Marquez έκανε γνωστές τις διαθέσεις του, προσπερνώντας τον συμπατριώτη του και μένοντας δεύτερος. Δυνατός και ο Iannone, δεν ήθελε να αφήσει τους 3 μπροστά να ξεφύγουν πολύ και αφού αρχικά πέρασε τον Corsi, κατάφερε στην συνέχεια να φτάσει και να περάσει και τον Espargaro. Το γκρουπ των οδηγών μπροστά έδινε τις μάχες του για μερικούς γύρους, όταν ο εξαιρετικός Iannone κατάφερε να περάσει και τον Marquez στην 2η θέση!

 

Αυτό όμως κράτησε για έναν γύρο, καθώς ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας αντεπιτέθηκε και πήρε πάλι την θέση του… οι συνθήκες πίστας δεν ήταν ακόμα ιδανικές για τους αναβάτες της Moto2, κάτι όμως που δεν φάνηκε να επηρεάζει τον Espargaro, ο οποίος κατάφερε – 8 γύρους πριν το τέλος – να περάσει τον Iannone! Στην συνέχεια πήρε την δεύτερη θέση, για να την χάσει σχεδόν ακαριαία από τον Marquez! Έπειτα, θα έπρεπε να μείνει μια θέση πίσω μιας και πέρασε με κίτρινη σημαία, αλλά δεν είδε τον πίνακα! Πάντως, σε αυτό τον “βοήθησε” ο Iannone, ο οποίος τον προσπέρασε 4 γύρους πριν το τέλος! Η μάχη μεταξύ των 2 ήταν πολύ ωραία, ενώ την ίδια στιγμή ο Luthi έχανε την πρωτοπορία από τον Marquez. Άλλη μια ωραία μάχη μας χάρισαν οι de Angelis και Zarco, οι οποίοι μάχονταν για την 5η θέση αλλάζοντας συνεχώς θέσεις!

 

Ο τελευταίος γύρος ήταν συναρπαστικός, με τον Luthi και τον Espargaro να ψάχνουν απεγνωσμένοι για την νίκη, με τον Iannone από κοντά! Ο Ελβετός έκανε την κίνησή του στην τελευταία στροφή, αλλά δεν είχε αρκετή δύναμη στην ευθεία κι έτσι ο Marquez πέρασε πρώτος την καρώ σημαία, με τον Luthi και τον Espargaro να παίρνουν τις άλλες δυο θέσεις του βάθρου. Έτσι, ο Marquez έχει μια διαφορά 48 βαθμών από τον δεύτερο Espargaro!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη της Moto2, στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αγώνας 2: Πτώσεις, μάχες και… Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Μόσχα: Εύκολα ο Sykes στον 1ο Αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα