• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Chili: Δεν θα είναι εύκολα για τον Rossi!
Πείστε τον Stoner να γυρίσει στην Ducati!
Νέα 12/08/2012 - 17:30

Ο Pierfrancesco Chili μπορεί να είναι δημοφιλής αρκετά στην Αγγλία, ωστόσο δεν θα πρέπει να παραπονέθηκε ιδιαίτερα όταν – μαζί με την γυναίκα του – βρέθηκε στις παραλίες του Misano…! Εκεί, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός του μήνα: το διαζύγιο ανάμεσα στην Ducati και τον Rossi και την επιστροφή του τελευταίου στην Yamaha!

 

«Ο Rossi επιτέλους αποφάσισε!», δήλωσε στο ιταλικό sitegpone.com «Ίσως αυτό να έγινε κάτω από την πίεση της Dorna που ήθελε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για τον “Γιατρό”. Τώρα, ο Lorenzo έχει στην ομάδα του έναν ώριμο αντίπαλο, ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν είναι τελειωμένος, ωστόσο θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν να επαναλάβει τις νίκες του…»

 

Και τώρα η Ducati πρέπει να βρει έναν αντικαταστάτη οδηγό… «Θα πρότεινα στην Ducati και στην Dorna να «φλερτάρουν» με τον Stoner, να προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν, ώστε να αλλάξει απόφαση και να γυρίσει στην Desmosedici. Σε μια μοτοσυκλέτα όπου απέτυχε ο Rossi… θα ήταν ένας καλός λόγος για έναν οδηγό, που σίγουρα δεν τον απασχολούν τα χρήματα…»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Capirossi θα οδηγήσει στο Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

H Fan Motorcycles και η 1199 στους Αγώνες;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα