• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Τώρα κοιτάμε προς Μόσχα…
Καταστροφικός ο γύρος στο Silverstone για τον Ιταλό!
Νέα 06/08/2012 - 18:54

O Max Biaggi στρέφει την προσοχή του στον επόμενο γύρο στην Ρωσία, καθώς η Αγγλία δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα φιλική για τον Ιταλό οδηγό, ο οποίος είδε το προβάδισμά του στην βαθμολογία να μειώνεται στους 10,5 βαθμούς από τον δεύτερο Melandri.

 

Στον πρώτο αγώνα, ο αναβάτης της Aprilia – στον τελευταίο γύρο – ανοίχτηκε και δεν κατάφερε να αποφύγει την πτώση ακουμπώντας στα γλιστερά κέρμπ. Ήταν η πρώτη φορά που ο Biaggi εγκατέλειψε σε έναν αγώνα φέτος! Τα πράγματα βελτιώθηκαν στον δεύτερο αγώνα, με τον Ιταλό να βρίσκεται στην 6η θέση, όταν η κόκκινη σημαία βγήκε στον 10ο γύρο, ωστόσο πέντε αναβάτες τον πέρασαν στην τελική κατάταξη και ο Ιταλός έπεσε στην 11η θέση.

 

«Στον πρώτο αγώνα, όταν βρήκα στα κέρμπ έχασα τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Κρίμα διότι η 6η θέση που κρατούσα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, δεδομένων των συνθηκών. Κατά την γνώμη μου, ο δεύτερος αγώνας έπρεπε να σταματήσει και η απόφαση που πάρθηκε ήταν η σωστή. Μπορούσες να δεις το λάδι και το πετρέλαιο σε κάποιες στροφές και τα πράγματα ήταν επικίνδυνα! Το προβάδισμά μου μειώθηκε πολύ: αυτό ήταν το αποτέλεσμα του Σ/Κ, έτσι τώρα θα συγκεντρωθούμε στον γύρο της Μόσχας, όπου θα ξεκινήσουμε από το μηδέν σε μια πίστα που είναι καινούργια για όλους μας!»

 

Επόμενο άρθρο »

O Doohan και ποδηλάτης

« Προηγούμενο άρθρο

SBK UK: Η 1199 πήρε τη νίκη στην Superstock

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα