• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Επικίνδυνες συνθήκες στο Silverstone!
Ικανοποιημένος με την 5η και 6η θέση στους χτεσινούς αγώνες
Νέα 06/08/2012 - 11:31

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που επικράτησαν στην πίστα του Silverstone, ο Carlos Checa δήλωσε ικανοποιημένος με την 5η και 6η θέση, αφού η βροχή εμπόδισε τις όποιες ελπίδες του για νίκη! Ο Ισπανός ήταν από τα φαβορί – πέρυσι είχε πετύχει δυο νίκες εκεί – και ήταν εντυπωσιακός στο στεγνό, όταν και δημιούργησε μια διαφορά 3 δευτερολέπτων από τους πίσω, αλλά με την εμφάνιση της βροχής έχασε τον ρυθμό του και έμεινε πίσω…

 

«Οι συνθήκες, ειδικά στον πρώτο αγώνα, ήταν επικίνδυνες. Το να αγωνίζεσαι στο βρεγμένο με σλικ ελαστικά δεν είναι διασκεδαστικό, αν και οι αγώνες είναι θεαματικοί για τους θεατές», παραδέχτηκε ο Ισπανός αναβάτης «Προτού ξεκινήσει η βροχή τα πηγαίναμε πολύ καλά αλλά όταν άρχισε να βρέχει και μερικά σημεία της πίστας ήταν βρεγμένα, έχασα την εμπιστοσύνη μου και επιβράδυνα σκεφτόμενος ότι ίσως ένας-δυο να με πέρναγαν, αλλά στο τέλος με πέρασαν 5-6! Στο τελευταίο στάδιο επέλεξα να μην πιέσω και να ακολουθήσω το μπροστινό γκρούπ παρά να πάρω το ρίσκο… η 5η θέση δεν είναι άσχημη δεδομένων των συνθηκών!»

 

Στον δεύτερο αγώνα η βροχή δυνάμωσε και ο Checa κρατούσε την 6η θέση όταν γλίστρησε (βλ. φωτό) στην προσπάθειά του να υποδείξει με χειρονομίες στους υπεύθυνους πίστας ότι υπήρχε υγρό στην επιφάνεια. Παρά ταύτα, το γεγονός ότι λίγο μετά σηκώθηκε η κόκκινη σημαία, σήμαινε ότι ο Carlos πήρε την 6η θέση στην κατάταξη!

 

«Στον δεύτερο αγώνα έχασα έδαφος στην αρχή, αλλά κατάφερα να το ξανακερδίσω και να πλησιάσω τον Berger στην 5η θέση. Είδα λάδι στην πίστα και προσπάθησα να το αποφύγω, ανοίχτηκα… προσπάθησα να το υποδείξω στους υπεύθυνους αλλά μετά έπεσα. Τέλος πάντων, πήραμε μερικούς σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον γύρο στην Ρωσία!»

 

Να σημειώσουμε ότι o Checa πλησίασε τον 3οSykes στην βαθμολογία ακόμη περισσότερο. Έτσι, ο Ισπανός έχει 220,5 βαθμούς, έναντι 222,5 του Sykes!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK UK: Βίντεο από τους χτεσινούς αγώνες!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK UK: Ο Guintoli την νίκη στον 2ο Αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα