• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Kawasaki Ninja 250R!
Αποκαλυπτικές φωτό του νέου μοντέλου!
Νέα Αγοράς 04/08/2012 - 10:52

Η Kawasaki Ninja 250R θα δεχτεί μια σημαντική αναβάθμιση για την επερχόμενη χρονιά, το 2013, με ένα ολοκαίνουργιο look αλλά και μερικές τροποποιήσεις στον κινητήρα! Παράλληλα, το νέο μοντέλο θα διατίθεται και με ABS, για όσους το επιθυμούν!

 

Ο υγρόψυκτος, 8βάλβιδος κινητήρας των 249cc (φήμες εδώ και μήνες αναφέρουν ότι ίσως δούμε έναν νέο κινητήρα, χωρητικότητας 300cc) θα έχει καινούργια πιστόνια και στροφαλοθαλάμους, ενώ όσον αφορά στο πλαίσιο, το νέο ατσαλένιο του Ninja 250R είναι πιο στιβαρό, βελτιώνοντας την σταθερότητα και την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Επιπροσθέτως, οι αναθεωρημένες αναρτήσεις, τόσο μπροστά όσο και πίσω, συνεργάζονται αρμονικά με τα μεγαλύτερα ελαστικά, χωρίς - ωστόσο - να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το μέγεθός τους.

 

Τέλος, από στυλιστικής άποψης, το νέο Kawasaki Ninja 250R είναι εμπνευσμένο από τις ZX-10R και ZX-14R, ενώ το νέο μοντέλο αναμένεται να ζυγίζει 171 κιλά - χωρίς το ABS - όντας 6 κιλά πιο βαρύ από το τωρινό μοντέλο, το οποίο λανσαρίστηκε το 2008. Φυσικά, η κατηγορία στην οποία "παίζει" αλλά και η τιμή του, το καθιστά άμεσο αντίπαλο της Honda CBR250R...

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Cairoli έφτασε τις 50 νίκες

« Προηγούμενο άρθρο

SUMMER SUPER DEALS!

Χορηγοί