• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενθουσιασμένος ο Guintoli με την προοπτική της PATA!
Με δυο αναβάτες στο grid των SBK η Pata Ducati!
Νέα 26/07/2012 - 15:42

Ο Sylvain Guintoli εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην ομάδα της Pata Racing και στην Ducati, που του έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα των SBK, μετά την αποχώρησή του από την Effenbert Liberty. O Γάλλος, όπως είχαμε γράψει, είχε ανακοινώσει μέσω twitter ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Pata και η επίσημη ανακοίνωση ξεκαθάρισε το ότι μαζί του θα παραμείνει και ο Lorenzo Zanetti!

 

Ο Guintoli, 8ος στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος, ήταν ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι θα βρεθεί τόσο σύντομα και πάλι στην γραμμή εκκίνησης! «Είμαι κατενθουσιασμένος που η νέα αυτή συνεργασία μου δίνει την δυνατότητα να κοιτάξω στο μέλλον με ηρεμία. Θέλω να ευχαριστήσω την Pata για την ευκαιρία αυτή, όπως και την Ducati, τους χορηγούς και όλους όσοι εργάστηκαν για να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία. Δεν έχω χάσει στο ελάχιστο την διάθεσή μου να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό θα φανεί στον επόμενο αγώνα!»

 

Ο μάνατζερ της ομάδα, Andrea Prando, θεωρεί ότι η εμπειρία που κουβαλά μαζί του ο Γάλλος, θα είναι προς όφελος της ομάδας για την συνέχεια του Πρωταθλήματος: «Η ομάδα έχει δυναμώσει με την άφιξη του έμπειρου οδηγού Sylvain Guintoli. Αυτή η συνεργασία επιτεύχθηκε χάρη στις προσπάθειες των χορηγών, οι οποίοι έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι μπορεί να καταφέρει πολλά στο Πρωτάθλημα. Η άφιξη ενός αναβάτη με τέτοιο όνομα και εμπειρία, όπως είναι ο Sylvain, θα βοηθήσει και τον Lorenzo Zanetti, ο οποίος έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη μας!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Bradl δίνει μια γεύση MotoGP στο San Francisco!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna Seca: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα