• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νίκη και στο Brno θέλει ο Melandri!
Για να πλησιάσει κι άλλο τον Biaggi στην βαθμολογία!
Νέα 17/07/2012 - 15:53

Ο Marco Melandri ελπίζει ότι μια ενδεχόμενη νίκη στο Brno, θα του δώσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στην μάχη που δίνει για τον τίτλο, ιδιαίτερα και μετά την επιτυχημένη παρουσία του στον προηγούμενο γύρο της Aragon! Εκεί, ο Ιταλός της BMW πέτυχε την 3η του νίκη φέτος και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αν και με διαφορά 48 ολόκληρων βαθμών από τον πρωτοπόρο Max Biaggi

Παρ’ όλα αυτά – και με δεδομένο ότι το Brno είναι μια από τις πιο επιτυχημένες πίστες για τον Biaggi – η πίστα στην Τσεχία έχει καλές αναμνήσεις και για τον Melandri (το 2011 κέρδισε εκεί την πρώτη του χρονιά με την Yamaha)! «Πραγματικά μου αρέσει πολύ το Brno, διότι είναι μια πολύ γρήγορη και ομαλή πίστα. Οι στροφές δεν είναι πολύ γρήγορες, οι περισσότερες είναι για δεύτερη ταχύτητα και σε λίγες περιπτώσεις βάζεις τρίτη. Ωστόσο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλη την δύναμη του κινητήρα ανάμεσα τους!, σχολίασε ο Ιταλός οδηγός.

 

«Επίσης και η δομή είναι πολύ καλή και η πίστα είναι πολύ πλατιά. Πέρυσι πέτυχα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εκεί και είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση για τον επερχόμενο αγώνα. Θεωρώ ότι η RRμας θα δουλέψει αρκετά καλά στην συγκεκριμένη πίστα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα πάμε εκεί! Ο καιρός ίσως παίξει τον ρόλο του, διότι είναι αρκετά ασταθής εκεί, έτσι θα δούμε τι μας περιμένει αυτό το Σ/Κ!»

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi και Jarvis δίνουν τα χέρια!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Με μια μόνο ομάδα η BMW το 2013!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα