• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Με μια μόνο ομάδα η BMW το 2013!
Έγινε γνωστό με μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση!
Νέα 17/07/2012 - 13:33

Αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε αν τον Marco Melandri τον ακολουθεί όπου πάει ένα μαύρο σύννεφο ατυχίας….! Μόλις υπέγραψε στην Kawasaki, η εταιρεία αποσύρθηκε από το MotoGP, μετά από μια σεζόν στην Yamaha Superbike, ο Γιαπωνέζος κολοσσός απέσυρε την ομάδα του από τα SBK και τώρα η BMW με μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι το 2013 θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα με μόλις μια ομάδα: την BMW Italia (τώρα ως BMW Motorrad Italia GoldBet)!

 

Η απόφαση αυτή, προφανώς λόγω περικοπών εξόδων, έρχεται σε μια από τις καλύτερες σεζόν της BMW Motorrad! Η άφιξη του Ιταλού οδηγού – ο οποίος έφερε μαζί του τον Andrea Dosoli – αναμόρφωσε την γερμανική ομάδα και τους χάρισε τρεις νίκες και 3 βάθρα μέχρι τώρα, ενώ ο Haslam παρουσιάζεται και αυτός βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι, έχοντας πάρει 5 βάθρα μέχρι τώρα, όταν πέρυσι είχε ανέβει 6 φορές συνολικά.

 

Η απόφαση αυτή δεν αναμένεται να επηρεάσει τον Marco, ο οποίος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο οι Haslam, Fabrizio και Badovini ίσως καταλήξουν να μάχονται περισσότερο εκτός πίστας παρά εντός, για να κρατήσουν μια θέση στην ομάδα… Από την άλλη ας μην ξεχνάμε ότι η BMW έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να εξασφαλίσει τον Πρωταθλητή Carlos Checa…!

 

Πάντως, με δεδομένο ότι ο Marco θα μείνει ακόμα μια σεζόν στην ομάδα, λέτε το καλοκαίρι του 2013 να γράφουμε για την αιφνιδιαστική απόσυρση της BMW από τα SBK…; με τον Marco ποτέ δεν ξέρεις….!


Γράψτε τα σχόλιά σας στην σελίδα μας στο facebook!

Επόμενο άρθρο »

Νίκη και στο Brno θέλει ο Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

13η Πανελλήνια Συνάντηση Varadero Forum

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα