• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σταθερός και γρήγορος μέχρι τέλους ο Rossi!
Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, δήλωσε ο Hayden!
Νέα 08/07/2012 - 21:40

Το δίδυμο της Ducati είχε μόνο μια διαδικασία και το ζέσταμα, για να δοκιμάσουν τις ρυθμίσεις τους στο στεγνό, αλλά και οι 2 τους έκαναν τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να έχουν ένα καλό και σταθερό ρυθμό σε όλον τον αγώνα!

 

«Σήμερα ο αγώνας πήγε κάπως καλύτερα», δήλωσε ο Rossi, ο οποίος πέρασε την γραμμή τερματισμού όντας 6ος. «Αυτό το Σ/Κ αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το στήσιμο που είχαμε στην Βαρκελώνη και στο Estoril, για να τα πάμε καλύτερα με το πίσω ελαστικό. Το τελευταίο αποδείχτηκε αποτελεσματικό, αν και δεν το δοκιμάσαμε αρκετά στο στεγνό. Μου επέτρεψε να έχω σταθερό και γρήγορο ρυθμό μέχρι τέλους. Το κενό με τις Honda είναι μεγάλο, αλλά μειώσαμε την διαφορά με τις Yamaha. Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να ξεφύγω από το γκρουπ που ήμουν, αποφάσισα να περιμένω και στο τέλος τους πέρασα σχδεόν όλους! Προσπάθησα και με τον Bradl, αλλά όταν ήμουν πολύ κοντά του, σηκώθηκε η κίτρινη σημαία για την πτώση του Stoner... ήμουν 6ος, το καλύτερό μας αποτέλεσμα στο στεγνό φέτος, έτσι τώρα θα ακολουθήσουμε αυτήν την κατεύθυνση. Η μοτοσυκλέτα είναι λίγο δύσκολη στην οδήγηση, αλλά τουλάχιστον μπορώ να φρενάρω δυνατά και να έχω καλό ρυθμό μέχρι το τέλος»

 

Ο ομόσταυλός του, NickyHayden, τερμάτισε στην 10η θέση, ένα αποτέλεσμα που δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του…

 

«Είμαι πολύ αναστατωμένος που βρέθηκα σε μια τέτοια μάχη για να καταλήξω 10ος… στο μεγαλύτερο διάστημα, ένιωθα τόσο γρήγορος όσο και οι υπόλοιποι οδηγοί του γκρουπ – και σε ορισμένα σημεία ακόμα πιο γρήγορος – μέχρι περίπου τους 5 τελευταίους γύρους. Εκεί, νομίζω ότι πλήρωσα τόσο το ελαστικό, όσο και την δική μου παραπάνω πίεση… άρχιζα να σπινάρω πολύ και έχανα το πίσω στις εισόδους. Είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ – όπως και κάθε αναβάτης – ότι είμαι 10ος, όταν η πέμπτη θέση ήταν μόλις ένα δευτερόλεπτο μπροστά… Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος, αλλά θα έχουμε ακόμα μια ευκαιρία στο Mugello!»  

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Σπουδαία νίκη του Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Φανταστική πρώτη νίκη για τον Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα