• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring ΕΔ3: O Pirro 1ος με CRT!
Η βροχή ανέτρεψε τα δεδομένα
Νέα 07/07/2012 - 12:26

Οι Ελεύθερες Δοκιμές 3 έδωσαν τη δυνατότητα σε μια CRT μοτοσυκλέτα, να γραφτεί στο ψηλότερο σημείο μιας επίσημης κατάταξης ενός αγώνα MotoGP! 

O Micheli Pirro και η FTR-Honda (CBR1000RR), της ομάδας Gresini Racing, φόρεσε σλικ λάστιχα στα τελευταία 6' λεπτά των ΕΔ3 και με την πίστα να έχει αρκετά στεγνά κομμάτια, σημείωσε 1:30.692, τη στογμή που μια ακόμη CRT, η Aprilia ART του Mattia Pasini με σλικ επίσης πήρε τη 2η θέση.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Nicky Hayden και η Ducati GP12 με βρόχινα λάστιχα είχαν σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:33.132 και ήταν στην 1η θέση, για να μείνουν τελικά στην 3η, μπροστά από τον Andrea Dovizioso και την Yamaha M1, που είναι 4οι με βρόχινα λάστιχα επίσης.

 

Τελικά σε αυτές τις συνθήκες οι χρόνοι έχουν μικρή σημασία και οδηγοί και ομάδες έκαναν λίγους γύρους για να πάρουν την αίσθηση της πίστας σε τέτοιες συνθήκες, παρά για να επιδοθούν στις οποιεσδήποτε ρυθμίσεις.

Με αυτό δεδομένο οι Stoner, Lorenzo & Crutchlow δεν έκαναν ούτε ένα γύρο, αφήνοντας για τις 14:35 ώρα Ελλάδας και τις Κατατακτήριες την προσπάθειά τους, τότε που θα μετράει για τη σειρά εκκίνησης του αυριανού αγώνα!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha αποφασίζει για τον 2ο οδηγό της!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3, ΕΔ3: Φοβερός ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα