• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3, ΕΔ3: Φοβερός ο Vinales!
Άφησε 7/10 πίσω τον Kent! 26ος ο Σίσσης!
Νέα 07/07/2012 - 11:56

Για μια ακόμη φορά, οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας ήταν οι τυχεροί της υπόθεσης στην Γερμανία, με την μεγαλύτερη διάρκεια των τελευταίων ελεύθερων δοκιμών να γίνεται στο στεγνό και την βροχή να εμφανίζεται μόνον στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας! Ο Maverick Vinales ήταν πολύ δυνατός και σημείωσε τον καλύτερο χρόνο μέχρι στιγμής, σταματώντας στα 1.28.159, αφήνοντας στην 2η θέση τον Danny Kent, με διαφορά πάνω από 7/10! Ακόμα πιο πίσω, στην 3η θέση, βρέθηκε ο Alex Rins, ο οποίος δείχνει σταδιακή βελτίωση μέρα με την ημέρα στο Sachsenring!

Τις βλέψεις του για ένα καλό αποτέλεσμα στην Γερμανία, επιβεβαίωσε ο Luis Salom, ο οποίος πέτυχε τον 4ο καλύτερο χρόνο το πρωί! Μετά από αρκετό διάστημα, ο νεαρός Ιταλός Fenati έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση – ήταν στις πρώτες θέσεις για λίγο – ολοκληρώνοντας τελικά στην 5η θέση, με τον Isaac Vinales (ξάδελφος του πρωτοπόρου) να δηλώνει παρών και να φιγουράρει στην 6η. Ο Moncayo βρέθηκε στην 7η θέση, μπροστά από τον απογοητευτικό – μέχρι στιγμής – Oliveira, ο οποίος έμεινε στην 8η.

 

Ο ομόσταυλος του Moncayo, Faubel, ακολούθησε με διαφορά λίγο πάνω από 1 δευτερόλεπτο από τον πρώτο, ενώ ο χτεσινός πρωταγωνιστής, Kornfeil, περιορίστηκε στην 10η θέση αφού η μοτοσυκλέτα του είχε ένα μηχανικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να αποσυρθεί! Ο Θανάσης και η ομάδα του δούλεψαν σκληρά με τα δεδομένα της χτεσινής ημέρας, ωστόσο ο νεαρός αναβάτης έμεινε και πάλι χαμηλά, παρά το ότι κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του στα 4/10 περίπου. Η 26η θέση δεν αφήνει περιθώρια για πολλά στις απογευματινές κατατακτήριες, με μόνο θετικό το γεγονός ότι συλλέγει εμπειρίες σε μια δύσκολη και απαιτητική πίστα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring ΕΔ3: O Pirro 1ος με CRT!

« Προηγούμενο άρθρο

H Bridgestone για τα λάστιχα του Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα