• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τιμωρήθηκε ο Bautista!
Επειδή προκάλεσε την πτώση του Lorenzo!
Νέα 30/06/2012 - 22:02

Το γεγονός ότι πέταξε εκτός αγώνα τον Jorge Lorenzo, δεν θα περάσει ατιμώρητο για τον Ισπανό αναβάτη της San Carlo Honda Gresini. Η Επιτροπή Αγώνων που διερεύνησε το περιστατικό, αφού πήγε ο ίδιος ο Jorge στα γραφεία τους, αποφάσισε να τιμωρήσει τον Bautista στον επόμενο γύρο στην Γερμανία, όπου ο οδηγός του Gresini θα ξεκινήσει από το τέλος της γραμμής εκκίνησης.

 

Ο Bautista ζήτησε συγγνώμη από τον Lorenzo, ενώ ήταν συντετριμμένος, παραδεχόμενος ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος. Ωστόσο υπογράμμισε ότι η ποινή αυτή είναι υπερβολική για ένα περιστατικό, που όπως ο ίδιος το θεωρεί, είναι απλά μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια, πολλοί ήταν οι αναβάτες, συμπεριλαμβανομένου του Lorenzo, οι οποίοι ζητούσαν ακόμα πιο δραστικά μέτρα και συγκεκριμένα τον αποκλεισμό του από τον επόμενο αγώνα. Έντονα ενοχλημένος και ο Crutchlow, ο οποίος έμεινε 12ος από το όλο περιστατικό, αναφέρθηκε με διόλου κολακευτικά λόγια για τον Ισπανό αναβάτη...

 

Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι ο Jorge έχασε τον τρίτο του κινητήρα στην σύγκρουση και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η Επιτροπή Αγώνων θα του δώσει το δικαίωμα να έχει ακόμα ένα - χωρίς ποινή - αν χρησιμοποιήσει και τους έξι που δικαιούται πριν το τέλος της σεζόν. Βέβαια αυτό δεν θα περάσει εύκολα από τους υπόλοιπους αναβάτες και ήδη μπορούμε να φανταστούμε τις αντιδράσεις ορισμένων! Για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται απόφαση της FIM που θα διευκρινίζει το σχετικό κανονισμό. 

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Ένας αγώνας αλλάζει τα πάντα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: O συνήθης ύποπτος Sykes την Superpole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα