• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραλίγο βάθρο ο Bautista!
Ένα φανταστικό Σ/Κ για τον Ισπανό!
Νέα 18/06/2012 - 10:05

Μετά τα θετικά τεστ στην Βαρκελώνη και στην Aragon, ο Bautista ήρθε στο Silverstone με μεγάλη σιγουριά και επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι η εμπιστοσύνη του στην RC213V είναι μεγάλη! Ο Alvaro πήρε μια εκπληκτική pole το Σάββατο, ενώ στον αγώνα πάλεψε μέχρι τέλος για το βάθρο!

 

Alvaro Bautista: «Ήταν ένα φανταστικό Σ/Κ που επιβεβαίωσε την πρόοδο που έχουμε κάνει από την Καταλονία. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τερματίσω τόσο κοντά στο βάθρο. Ίσως θα μπορούσα να επιτεθώ για την 3η θέση, αλλά θα ήταν ριψοκίνδυνο και ήθελα να μείνω μαζί με τους μπροστινούς χωρίς να κάνω λάθη. Συγκεντρώσαμε πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα, πράγμα σημαντικό τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα μου. Το Σάββατο την pole και την Κυριακή μόνο 5 δεύτερα από την νίκη…. ήταν ένα θετικό Σ/Κ και ελπίζω να συνεχίσουμε από εδώ που σταματήσαμε. Συγχαρητήρια στους μηχανικούς μου και στην Showa. Στόχος μας τώρα να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και να είμαστε με τους μπροστά σε πιο σταθερή βάση!»

 

Fausto Gresini: «Μια καταπληκτική ημέρα, καθώς ήταν υπέροχο να βλέπω τον Alvaro να παλεύει για την πρωτιά σε όλον τον αγώνα. Ήταν η πρώτη φορά που πάλεψε με τα παιδιά και ήταν προσεκτικός στο να μην κάνει λάθη. Πράγματι έκανε φανταστική δουλειά! Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι επιβεβαιώσαμε την πρόοδο που σημειώσαμε στην Βαρκελώνη και στην Aragon. Επίσης, η μάχη που δώσαμε με τα παιδιά μπροστά, θα μας δώσει και πολύτιμα δεδομένα για την συνέχεια…!»

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Έχουμε δυναμική!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ένα αξέχαστο Σ/Κ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα