• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cadalora: Το δίδυμο Rossi-Ducati δεν δουλεύει!
Η μεταξύ τους σχέση προβληματίζει…
Νέα 14/06/2012 - 22:07

Περίπου 20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Luca Cadalora κέρδισε τα 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα – δυο στα 250cc και ένα στα 125cc – ωστόσο παραμένει καλά πληροφορημένος για τα τεκταινόμενα της σύγχρονης εποχής του MotoGP!

 

«Ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που αισθάνεται ότι είναι σωστό», σχολίασε στο gpone.com, σχετικά με την αποχώρηση του Stoner «Αν δεν περνάς καλά πια, καλύτερα να πας σπίτι σου. Δεν έχει νόημα να πιέζεις τα πράγματα σε αυτό το άθλημα. Πρέπει επίσης να θυμόμαστε από πού κατάγεται. Η επαρχία στην Αυστραλία είναι πολύ ιδιαίτερος χώρος, διαφορετικός από το paddock του MotoGP. Πιθανότατα επηρεάζει και κάνει το χαρακτήρα των ανθρώπων πιο συγκρατημένο»

 

«Πάντοτε μου άρεσαν οι αγώνες, αλλά καταλαβαίνω και την οπτική του Stoner διότι κι εγώ υπέφερα από όλα αυτά που περιβάλλουν τους αγώνες», πρόσθεσε ο Ιταλός. «Η νέα γενιά, ειδικά με τον Valentino Rossi, συχνά κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν υπέρ τους τα media. Ο Stoner ήταν πάντα η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα και πιθανότατα τώρα νιώθει το βάρος αυτού… Ωστόσο είναι ακόμα νέος. Αν η ανάγκη να αγωνιστεί του επιστρέψει, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στο να βρει μια καλή θέση»

 

Στην συνέχεια μίλησε για τον Rossi και την σχέση του με την Ducati: «Ο Valentino παραμένει ένας απίθανος οδηγός, όμως η σχέση του με την Ducati είναι δύσκολη. Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι θα βγει κάτι καλό από αυτήν. Οπωσδήποτε δεν λέω ότι η Ducati είναι κακή μοτοσυκλέτα. Απλά πιστεύω ότι δεν θέλουν έναν οδηγό με τρομερή εμπειρία σε διαφορετικού τύπου μοτοσυκλέτες, όπως η Honda και η Yamaha. Έχω την αίσθηση ότι κάποιος σαν τον Iannone θα τα πάει καλά εκεί…!»

 

Ένας άλλος Ιταλός, που τα πάει καλά φέτος είναι ο Dovizioso: «Με χαροποιεί που βλέπω τον Dovizioso τόσο ανταγωνιστικό. Πάντοτε πίστευα ότι η Yamaha ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του και ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχει μια full εργοστασιακή μοτοσυκλέτα! Μπορεί ακόμα καλύτερα στο μέλλον!»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Αρνήθηκα πρόταση της Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Arai RX-7 GP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα