• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Test Aragon: O Lorenzo στην πρώτη θέση!
Οι Yamaha κυριάρχησαν, 8ος ο Rossi
Νέα 06/06/2012 - 22:44

Ο Lorenzo με έναν γύρο στα 1.49.187 προς το τέλος των δοκιμών, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της λίστας, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον ομόσταυλό του Ben Spies! Και οι δυο τους προσπάθησαν να επιβεβαιώσουν αυτά που είχαν βρει την Δευτέρα, όσον αφορά στα ηλεκτρονικά και στον κινητήρα.

 

Πολύ κοντά τους ήταν η δορυφορική ομάδα της Yamaha, με τον Crutchlow να μένει μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Jorge και τον Andrea άλλα 2/10 πίσω. Ο τελευταίος συνέχισε να δουλεύει στα ηλεκτρονικά, στον κινητήρα και στο set-up για την συγκεκριμένη πίστα, ενώ ο Cal προσπάθησε όσο μπορούσε να καλύψει τον χαμένο χρόνο από την πτώση του στις πρώτες δοκιμές στην Καταλονία.

 

Με την εργοστασιακή Honda να λάμπει δια της απουσίας της, το βάρος για την εκπροσώπηση της ομάδας έπεσε στην δορυφορική της ομάδα, με τον Bautista να χρίζεται η πρώτη Honda των δοκιμών, καταλαμβάνοντας την 7η θέση, με διαφορά λίγο πάνω από 1 δευτερόλεπτο από την κορυφή. Ο Alvaro έριξε το βάρος σήμερα αποκλειστικά στο να ρυθμίσει την μοτοσυκλέτα του για τον αγώνα στην πίστα της Aragon, αργότερα μέσα στην σεζόν. Ο νεαρός νεοφερμένος στην κατηγορία, Stefan Bradl, έφερε την Honda του στην 9η θέση της κατάταξης. Αρχικά έστησε την μοτοσυκλέτα του για την πίστα εκεί, και στην συνέχεια δούλεψε με την ανάρτηση και το πλαίσιο.

 

Το δίδυμο της Ducati ήταν πολυάσχολο, ολοκληρώνοντας 144 γύρους! Ο Nicky έδειχνε πολύ άνετος και σε καλή κατάσταση, τερματίζοντας στην 6η θέση της λίστας, αλλά με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή. Ο Rossi από την άλλη, έμαθε την πίστα, αλλά στο τέλος που οι άλλοι έβαλαν τα μαλακά λάστιχα, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με ένα καλώδιο στην ηλεκτρονική του και δεν κατάφερε να κάνει έναν καλό χρόνο.

 

Ο Barbera ήταν και πάλι η πιο γρήγορη Ducati, ολοκληρώνοντας την διαδικασία στην 5η θέση, αξιολογώντας τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας του. Τους λιγότερους γύρους απ' όλους ολοκλήρωσε ο Abraham, ο οποίος μετά το πρόβλημα στο χέρι, που κληρονόμησε από το πρώτο τεστ, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 10η θέση.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στην δεύτερη φωτό!

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Έπρεπε να είχα γεννηθεί 20 χρόνια πριν!»

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Η Kawasaki επιβεβαιώνει τον Loris Baz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα