• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Έπρεπε να είχα γεννηθεί 20 χρόνια πριν!»
Τότε ήταν καλύτερα τα πράγματα…!
Νέα 06/06/2012 - 11:56

Ο Stoner δείχνει – και είναι – πολύ πιο ήρεμος μετά την ανακοίνωσή του ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς! Δεν δείχνει κανένα απολύτως σημάδι ότι έχει μετανιώσει για την απόφασή του αυτή και κυρίως, δεν φαίνεται να αλλάζει στάση απέναντι σε ό,τι θεωρεί ότι είναι λάθος στο Πρωτάθλημα. Σε πρόσφατες δηλώσεις του εξακολουθεί να είναι καυστικός και ευθύς:

 

«Το μεγαλύτερο λάθος ήταν η αλλαγή από τις 800άρες…» σχολίασε ο Αυστραλός. «Η επιστροφή στις 1000άρες ήταν αναμενόμενο, ειδικά επειδή είναι πιο ελκυστικό για τους κατασκευαστές. Αλλά το σημαντικό είναι να σταματήσουν να αλλάζουν τους κανόνες, διότι κοστίζει μια περιουσία στους κατασκευαστές! Με την σειρά τους αυτοί, περνούν κάποια από αυτά τα έξοδα στις δορυφορικές ομάδες, με το υψηλό κόστος leasing…»

 

«Φαίνεται ότι πολλοί είναι εκείνοι που δεν βλέπουν μακροπρόθεσμα. Κάποιους τους έχει φάει η απληστία!! Εξακολουθεί να μου αρέσει πάνω στην μοτοσυκλέτα, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα που δεν μου αρέσουν. Ακόμα και αφού αποσυρθώ, δεν θα μου αρέσουν κάποια δεδομένα αυτού του αθλήματος…»

 

«Αν δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο motorhome όταν ξεκινούσα την καριέρα μου, σήμερα δεν θα ήμουν εδώ. (σ.σ. μιλά για την απόφαση να μην έχουν μαζί τους τα motorhome οι αναβάτες της Moto2 και Moto3) Η οικογένειά μου κι εγώ κάνουμε πολλές θυσίες για τους αγώνες και αποφάσεις σαν αυτές, στερούν τις ευκαιρίες από τους νεαρούς οδηγούς. Άλλωστε, το να μοιράζεσαι το paddock δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να χτίσουν αληθινές σχέσεις, αν όχι ειλικρινείς φιλίες…»

 

«Δεν με θεωρώ παλιομοδίτη, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα προτιμούσα να είχα γεννηθεί 20 χρόνια νωρίτερα! Τότε ήταν καλύτερες ημέρες για τους αγώνες. Όχι απαραίτητα για την έξαψη, διότι τα κενά ήταν συνήθως μεγάλα, όμως οι αντίπαλοι μπορούσαν να έχουν ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ τους»

 

«Δεν έχω ξεχάσει το παρελθόν και τους λόγους που με οδήγησαν να ξεκινήσω να αγωνίζομαι. Όταν ήμουν νεαρός, ήθελα να φτάσω τον Mick Doohan. Σίγουρα θα μπορούσα να κερδίσω περισσότερους αγώνες, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Υπάρχουν άλλα σημαντικά πράγματα στην ζωή μου, αν όχι πιο σημαντικά…»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Καμμία διαφορά στον κινητήρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Test Aragon: O Lorenzo στην πρώτη θέση!

Χορηγοί