• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Τα υπέρ και τα κατά!
Μια μίνι επισκόπηση του 5ου γύρου Πρωταθλήματος
Νέα 06/06/2012 - 12:01

Ο 5ος γύρος του Πρωταθλήματος στην Καταλονία έχει τελειώσει, με μεγάλο νικητή τον Jorge Lorenzo ο οποίος εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του 20 βαθμούς τον Casey Stoner.

 

Στα υπέρ, πέρα από το προφανές, τον Jorge Lorenzo, θα συμπεριλάβουμε τον Andrea Dovizioso ο οποίος ανέβηκε για πρώτη φορά στον βάθρο φέτος, αφήνοντας πίσω του στην 4η θέση έναν διόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο, τον Αυστραλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Casey Stoner! H Ιταλική δυνατή παρουσία στην Ισπανία, συνεχίστηκε με έναν άλλον Andrea, τον Iannone! O εκπληκτικός Ιταλός φωτό 2) πετούσε στα σύννεφα μετά την επιβλητική του νίκη και σίγουρα το άξιζε!

 

Στα κατά θα βάλουμε το περιστατικό μεταξύ Marquez και Espargaro… το εν λόγω περιστατικό (βλ. φωτό 3) έχει μετατραπεί σε νομικό σίριαλ, με τις εφέσεις να δίνουν και να παίρνουν! Απογοητευτικός ο Casey Stoner, δεν κατάφερε να περάσει την δορυφορική μοτοσυκλέτα του Dovi και να ανέβει στο βάθρο, ξεπερνώντας το συνεχόμενο σερί βάθρων του Rossi. Πάντως, όπως και να έχει, όταν ξεκινάς από την pole και είσαι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όλοι περιμένουν κάτι περισσότερο από την 4η θέση!

 

Στα αρνητικά και πάλι ο γνώριμός μας Spies… δεν θα τον βάλουμε στην κατηγορία «η απογοήτευση» αλλά σε αυτήν του λάθους… αν και η συγκεκριμένη πίστα έχει «φερθεί» καλά στον Τεξανό στο παρελθόν, εν τούτοις τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον ίδιο τρόπο στον δεύτερο μόλις γύρο του Ben… «Η μέχρι στιγμής παρουσία μου το 2012, δείχνει ότι δεν αξίζω μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα», παραδέχτηκε ο Spiesκαι είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι θα τρίβουν τα χέρια τους περιμένοντας την δική τους ευκαιρία…!

 

Στα θετικά η παρουσία του Abraham (φωτό 6), ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει τους πρώτους του βαθμούς στο Πρωτάθλημα! Συναρπαστικές επίσης ήταν και οι αλλεπάλληλες προσπεράσεις των Iannone-Marquez, με τον πρώτο να συνδυάζει έξυπνη οδήγηση και επιθετικότητα και να κατακτά την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα.

 

Το ονειρικό αποτέλεσμα του Le Mans δεν πήρε τα μυαλά του Vale, ο οποίος ρεαλιστής δήλωνε: «σε νορμάλ συνθήκες θα τερματίσουμε στην 7η θέση…» Η Ducati κάνει αργή πρόοδο αλλά η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο και μένει να δούμε που θα καταλήξει για την Ιταλίδα…

 

Στις δηλώσεις, πρωταγωνιστής ο Casey Stoner! «Θα αποσυρθώ στο τέλος της χρονιάς και δεν θα με ξαναδείτε…» αλλά στην Βαρκελώνη σχολίασε: «Το να αγωνιστώ σε κάποιους αγώνες του χρόνου, θα έχει πλάκα!» Λέτε να έχουμε άλλη μια ανακοίνωση-βόμβα από τον Αυστραλό, προς το τέλος της χρονιάς;

 

Εμπνευσμένο από το κείμενο του MatteoAglio (gpone.com)

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα