• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda εκτός δοκιμών στην Aragon!
Ξέσπασμα Pedrosa για τα νέα ελαστικά!
Νέα 05/06/2012 - 19:04

Όπως ανακοίνωσε ο Casey Stoner, η ομάδα της Honda δεν θα πάρει μέρος στις προγραμματισμένες δοκιμές της Τετάρτης στην πίστα Aragon! O Pedrosa με την σειρά του, άσκησε και πάλι κριτική για την απόφαση της Bridgestone να εφοδιάζει μόνο με τα νέα ελαστικά από το Silverstone και στο εξής… Ο Ισπανός της Honda ξέσπασε, τονίζοντας ότι αυτό είναι άδικο και αφού τα νέα ελαστικά δεν θα είναι διαθέσιμα στην Aragon, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να πάνε εκεί!

 

«Είχαμε ήδη θέμα με chattering στο πίσω μέρος και τώρα έχουμε και με αυτά τα καινούργια ελαστικά», ισχυρίστηκε ο Dani. «Θα προσπαθήσω να είμαι ανοιχτόμυαλος και θα δουλέψω σκληρά με την ομάδα μου για να βελτιωθούμε, αλλά αυτό είναι αδικία για την Honda! Ο λόγος που αλλάζουν τα ελαστικά είναι η ασφάλεια, αλλά για την ώρα δεν είμαστε εμείς ασφαλείς με αυτά! Οδηγούμε στο όριο σε κάθε γύρο! Αποφασίσαμε να μην πάμε στην Aragon, επειδή επιπλέον δεν θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τα νέα ελαστικά…»

 

Την ίδια γνώμη μοιράζεται με τον Ισπανό και ο ομόσταυλός του Casey Stoner, o οποίος όμως επιμένει ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα κάνει να δουλέψουν σωστά:

 

«Το νέο ελαστικό μας έδωσε περισσότερο chattering στο μπροστινό μέρος, δεν μας αρέσει αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να το ξεπεράσουμε», σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

«Ήμασταν μέσα-έξω από το box πολλές φορές και κάθε φορά με κάτι καινούργιο για να δοκιμάσουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα. Δεν δουλέψαμε καθόλου στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας, απλά όλες μας οι δυνάμεις αναλώθηκαν στο να μειώσουμε το chattering στο πίσω μέρος».

 

«Ως ένα βαθμό, φάνηκε ότι το καταφέραμε, πράγμα θετικό για το μέλλον, αλλά μέχρι να πάμε στην επόμενη πίστα, θα είναι δύσκολο να το πούμε με σιγουριά. Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει αλλά σίγουρα κάναμε βήματα προόδου εδώ».

 

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: «Δείξαμε τις δυνατότητές μας!»

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα