• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: «Δείξαμε τις δυνατότητές μας!»
Τροχοπέδη η πτώση για τον Crutchlow
Νέα 05/06/2012 - 19:06

O Ιταλός αναβάτης της Tech 3, ο οποίος μετά από έναν πολύ καλό αγώνα την Κυριακή ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου στην Καταλονία, κατάφερε στις χτεσινές δοκιμές να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο (1.41.997), μπροστά από τον Ben Spies της Yamaha.

 

«Σήμερα (σ.σ χτες) τα πράγματα ήταν πολύ θετικά και παρά το ότι χάσαμε λίγο χρόνο το πρωί, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας», υπογράμμισε ο Dovizioso στις δηλώσεις του. «Δείξαμε και πάλι τις δυνατότητές μας τερματίζοντας πρώτοι και αρχίζω να νιώθω άνετα και σίγουρος στην μοτοσυκλέτα. Η Yamaha μας έδωσε έναν νέο κινητήρα να δοκιμάσουμε και τους είπα την γνώμη μου και έκανα μερικά σχόλια για μελλοντική εξέλιξη. Το πιο σημαντικό της ημέρα ήταν τα ηλεκτρονικά. Δεν βοηθούν για έναν μόνο γύρο, αλλά βελτιώνουν σημαντικά την ζωή των ελαστικών, πράγμα πολύ σημαντικό για εμάς. Κάναμε ακόμα ένα θετικό βήμα και τώρα ανυπομονώ για την Aragon. Η πίστα εκεί δεν είναι η καλύτερή μου και ανυπομονώ να δω τι θα κάνω με την Yamaha…»

 

Άτυχος στάθηκε ο Cal Crutchlow, ο οποίος είχε μια σφοδρή πτώση στα πρώτα λεπτά των δοκιμών, καταστρέφοντας την μοτοσυκλέτα του και μένοντας μόνο με την άλλη για την συνέχεια. Ευτυχώς ο Βρετανός δεν έπαθε τίποτα και συνέχισε την διαδικασία, τερματίζοντας στην 7η θέση με 1.42.378

 

«Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα, αλλά η πτώση μας δυσκόλεψε τα πράγματα», ξεκίνησε να λέει ο Crutchlow «Είχαμε πολύ δουλειά αλλά έπεσα μόλις στον δεύτερό μου γύρο. Ήταν δικό μου το λάθος, διότι ξέραμε ότι υπήρχαν βρεγμένα σημεία αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούσες να τα δεις! Ήταν γρήγορη πτώση και χτύπησα λίγο στο δεξί μου πόδι και στην πλάτη. Ευτυχώς ήμουν καλά και μπόρεσα να συνεχίσω, αλλά χάνοντας την μια μοτοσυκλέτα σήμαινε ότι έπρεπε να βάλουμε τα εξαρτήματα όλα στην άλλη. Έτσι, δεν ήμουν σίγουρος που είχαμε βελτιωθεί. Αν είχαμε και τις δυο, θα μπορούσα πιο συγκεκριμένα να καταλάβω τι ήταν καλύτερο. Ο ρυθμός μου ήταν ικανοποιητικός παρά το ότι έπρεπε να δουλέψω με χρησιμοποιημένα ελαστικά. Είμαι σίγουρος ότι μπορούσα καλύτερα από την 7η θέση, αλλά δεν ήθελα να πιέσω πολύ και να ρισκάρω κι άλλη πτώση. Ανυπομονώ για την Aragon, όπου ελπίζω να έχουμε καλύτερη οπτική για τα νέα εξαρτήματα».

 

Επόμενο άρθρο »

Χρήσιμο τεστ για την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda εκτός δοκιμών στην Aragon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα