• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: "Ο καλύτερός μου αγώνας φέτος!"
Η ψαλίδα με τους μπροστά κλείνει συνεχώς!
Νέα 03/06/2012 - 23:23

Πολύ χαρούμενος εμφανίστηκε ο Valentino Rossi στις δηλώσεις που έκανε στους Ιταλούς δημοσιογράφους, αφού όπως ισχυρίστηκε ο αγώνας στην Ισπανία "είναι πιθανότατα ο καλύτερός μου αγώνας στο στεγνό φέτος!"

 

"Σήμερα τερμάτισα κοντά στον Bautista και το γκρουπ των οδηγών μπροστά του, δεν ήταν πολύ μακριά. Αν δούμε τις διαφορές, τόσο την συνολική διαφορά αλλά και τους ταχύτερους γύρους, πρόκειται για την μικρότερη διαφορά φέτος! Οδήγησα καλά και δεν έκανα λάθη. Πέρυσι είχα καταφέρει να τερματίσω πάνω από την 7η θέση, αλλά αυτό το αποτέλεσμα ήρθε μετά από πτώσεις άλλων οδηγών".

 

"Αυτό περίμενα από τον αγώνα σήμερα", συνέχισε ο Ιταλός πολυ-Πρωταθλητής. "Αυτές είναι οι δυνατότητές μας τώρα. Δεν έκανα εξαιρετικό ξεκίνημα και δεν κέρδισα θέσεις μέχρι την πρώτη στροφή, αλλά έμεινα κοντά στους μπροστινούς μου. Στους πρώτους δέκα γύρους είχα κάποιο πρόβλημα με το μπροστινό φρένο. Ήταν ιδιαίτερα μαλακό και μετά βίας σταματούσα στο τέλος της κύριας ευθείας. Έπρεπενα οδηγήσω αμυντικά και δεν μπορούσα να επιτεθώ σε κανέναν. Πιο μετά, ήμουν πιο γρήγορος από τον Bautista αλλά δυστυχώς στους τελευταίους γύρους το πίσω ελαστικό με πρόδωσε. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω υπερστροφή για να στρίψω την μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά υπέφεραν πολύ! Το μπροστινό δεν μας βοηθά πολύ. Στο τέλος, εγκατέλειψα την ιδέα να περάσω τον Alvaro".

 

Στην συνέχεια ο Rossi μίλησε για την σπουδαιότητα του αυριανού τεστ στην Ισπανία: "Το αυριανό τεστ θα είναι σημαντικό. Θα δοκιμάσουμε και πάλι το ψαλίδι από αλουμίνιο και έχουμε μερικές ακόμα ιδέες για το στήσιμο που θέλουμε να επιβεβαιώσουμε. Θέλουμε να δούμε εάν τροποποιώντας την κατανομή βάρους, θα μας δώσει περισσότερη πρόσφυση στον εμπρός τροχό. Αυτό θα με βοηθήσει να στρίβω καλύτερα την μοτοσυκλέτα. Ελπίζουμε σε ακόμα ένα θετικό βήμα, μιας και ο ανταγωνισμός δεν ήταν τόσο μακριά μας σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος με τα τελευταία ηλεκτρονικά αλλά για να τα εκμεταλλευτούμε πλήρως θέλουμε περισσότερο χρόνο και εμπειρία Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε και μερικά άλλα προβλήματα αύριο".

 

"Δεν διασκεδάζω στην μοτοσυκλέτα όσο θα ήθελα. Δεν μπορώ - ακόμα - να κάνω πολλά όταν επιτίθεμαι σε άλλον οδηγό, γιατί πιέζεται πολύ ο πίσω τροχός. Σήμερα θα ήταν ωραία να παλέψω με τον Alvaro προς το τέλος του αγώνα, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω. Εξακολουθεί κάτι να λείπει... φέτος η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θεωρώ επίσης ότι μπορούμε περισσότερα με τα τωρινά εξαρτήματα, τουλάχιστον μερικά δέκατα. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη πρόσφυσης στον μπροστινό τροχό, σε σύγκριση με τις Honda και τις Yamaha. Αν καταφέρουμε να το λύσουμε αυτό, θα έχουμε ένα λιγότερο μειονέκτημα να αντιμετωπίσουμε!"

 

Όσο για τον επόμενο γύρο; "Το Silverstone ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς πέρυσι. Τουλάχιστον θέλουμε να επαναλάβουμε το σημερινό μας αποτέλεσμα..."

 

Επόμενο άρθρο »

Abraham vs Porsche vs Jet Fighter…!

« Προηγούμενο άρθρο

Αποκαταστάθηκε στην 3η θέση ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα