• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Abraham vs Porsche vs Jet Fighter…!
Και ο νικητής είναι…
Νέα 04/06/2012 - 10:29

Ο οδηγός της Cardion AB Karel Abraham, πήρε μέρος σε ένα ασυνήθιστο αγώνα στο διεθνές αεροδρόμιο του Brno! Ο Abraham, σε αντίθεση με τις άλλες φορές, τέθηκε αντιμέτωπος με μια Porsche 911 GT-3 – την οποία οδηγούσε ο Τσέχος Πρωταθλητής Tomas Micanek – και με ένα πολεμικό L-29 Dolphin fighter jet!!

 

Το αποτέλεσμα ήταν ο Abraham, πάνω στην υπέροχη 1199 Panigale, να παίρνει την νίκη στον άτυπο αυτόν συναγωνισμό! Ο νικητής αποφασίστηκε στα τελευταία μέτρα, όταν ο Abraham και ο Micanek πλησίαζαν τα 300χαω! «Χρειάζομαι περισσότερη ώρα για να επιταχύνω σε αυτήν την ταχύτητα», σχολίασε ένας πρώην πιλότος του Τσεχικού στρατού, ο Pavel Vesely, ο οποίος οδήγησε το jet.

 

Με την σειρά του, ο Abraham δήλωσε: «Είναι μια συναρπαστική μοτοσυκλέτα. Θα ήθελα πολύ να την οδηγήσω σε πίστα – όχι μόνο στην ευθεία. Δεν ένιωθες τα 300χαω! Ο διάδρομος ήταν πλατύς και έτσι δεν καταλάβαινες την ταχύτητα όπως σε μια πίστα!»

 

Ο Micanek, που τερμάτισε λίγο πίσω από τον Abraham, είχε να πει: «Είναι κρίμα… οι μηχανικοί μας ακόμα δουλεύουν πάνω σ’ αυτό και το προετοιμάζουν για τον επόμενο αγώνα. Αν ήμασταν 100% έτοιμοι, νομίζω ότι θα βλέπαμε την Porsche να τερματίζει πρώτη…» Για να του απαντήσει, γελώντας, ο Karel: «Ναι, κι αν οδηγούσα μια MotoGP Desmosedici, μάντεψε ποιος θα κέρδιζε!»

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα με το χέρι ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: "Ο καλύτερός μου αγώνας φέτος!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα